[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: eduks, Zivinens, kapracis  
Vēžošanas lomi
kapracisDatums: Sestdiena, 17.12.2011, 19:16 | Ziņa # 211
Grupa: Moderatori
Komentāri: 1233
Reputācija: 26
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
jokaini-es biju iedomājies, ka ja ar ūdeni tās trubiņas piepildās, tad viņas pašas uz grunti aiziet....tas ir ar visiem plastmasiem tā???
nu ja- tagad pāris klikšķu un jau esi baigais gudrinieks un nevajag pašam riteni izdomāt!:))
vēžu sezonu noslēgt? nav pa kaifu šādā laikā, kad no gaisa nāk pļura, ņemties. ja vēl saule spīdētu...savādāk būsim slapji un beigās apslimsim un var letāls iznākums sanākt:)))
mēs jau ar kaunu tak sezonu noslēdzām!!:))

ZivinensDatums: Sestdiena, 17.12.2011, 19:30 | Ziņa # 212
Rūdīts copmanis
Komentāri: 1073
Reputācija: 13
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba Kluba Vadiba
Es ar kaunu nenoslēdzu,laukos na haļavu vēžuki bij salīduši :D Bet vēzim vajag stabilu māju lai tur dzīvotu.....

kapracisDatums: Sestdiena, 17.12.2011, 19:49 | Ziņa # 213
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
ā-tad es laikam vienīgais šeitan ar kaunu noslēdzu:))
stabilu māju jau katrs grib!:) ja negrib betonēt, tad jau moš var arī kādu smagumu ar drātīm piekombinēt, kad sien tās trubas kopā. akmeni- piemēram. un ja stipri dūņaina ir gultne, tad ar smagumu ar laikam nevar forsēt, jo aizies dūņās tā komunalka?:)

ZivinensDatums: Sestdiena, 17.12.2011, 20:04 | Ziņa # 214
Rūdīts copmanis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba Kluba Vadiba
Ideālais variants nolaistā dīķī to darīt.Tālāk ja interse tad privāti rakstīt.Pats lai šo to izkostu esmu veltijis gadu desmitus.Eduks ar salicis kaudzi informācijas bet atdeves pretī nav,forumu lasa daudzi bet dalīties ar infu negrib :(

kapracisDatums: Sestdiena, 17.12.2011, 20:12 | Ziņa # 215
zināšanas vajag veiksmīgi pārdot!
infa jau tiešām te ir pulka! ļauži negrib ne tikai ar infu dalīties, bet pat kkādu atskaiti ielikt............bet vēžotāju gar ūdensmalu ir saradušies pulka.....

ZivinensDatums: Sestdiena, 17.12.2011, 21:09 | Ziņa # 216
Rūdīts copmanis
Tas tiesa Kapraci............

AlbertsDatums: Svētdiena, 18.12.2011, 15:01 | Ziņa # 217
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 492
Reputācija: 2
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti
Sveiciens svētku dienā!
Ar infu nedalās arī makšķernieku forumā un ne tikai šajā. Atskaite "man šodien gāja labi" vai "man gāja slikti" neko neizsaka.
Es domāju, ka vežotāji nedalās ar info dēļ tā paša iemesla, dēļ kā forelisti savas vietas nestāsta.
Atverot vēžošanas forumu, var redzēt, ka apmeklētākā tēma, aiz pļāpātavas, ir "vēžu vietas". Visi grib zināt kur tie vēži mīt un pārējais viņus neinteresē. Labi, ka ir arī savādāki cilvēki, pateicoties viņiem esmu ļoti daudz informācijas ieguvis un nākamā sezona man būs pavisam savādāka. Paldies jums vīri! hello
No savas puses apsolu dalīties ar visām savām veiksmēm un neveiksmēm, kā arī ar novērojumiem.
Pārējos aicinu tomēr iesaistīties diskusijās, neviens jau jums jūsu vēžu vietas neatņems, bet ir daudz informācijas, ar kuru var dalīties, kas neatklās jūsu vietas :)
Ne spīles! vezis

Vienmēr uzklausi arī citu viedokli.

ZivinensDatums: Svētdiena, 18.12.2011, 15:09 | Ziņa # 218
Rūdīts copmanis
Vietas jau nav jānorāda,es ar nenorādu publiski,bet piemēram Parcopi un Kapraci uz slepenu upi aizvedu. :) Bet atskaiti ielikt nav grūti.Pēdējā laikā vēži vairāk vai mazāk ir katrā otrā ezerā un upēs,citā vairāk citā mazāk,vajag tik meklēt :) vezis

kapracisDatums: Svētdiena, 18.12.2011, 15:35 | Ziņa # 219
Albert, turēsim Tevi pie vārda!:))
piekrītu Zivinenam, ka vietas nav jāatklāj, bet kā gājis vai negājis, būtu interesanti uzzināt! interesanti arī uzzināt kad šamie maina kažoku, jo katru gadu tas notiek biku citos laikos. šogad pirmās reizes biju stipri vīlies lomos, kaut pagājušo gadu, tajā pašā laikā, lomi bij labu labie!
man kopā ar Parcopi vajadzēja zvērēt Zivinenam par vietas neizpaušanu!:)) tālāk- tas jau atkarīgs no mūsu godaprāta-vai mēs tās vietas rādīsim draugiem un tie savukārt-draugudraugiem...

Ziņojumu laboja kapracis - Svētdiena, 18.12.2011, 15:36

ZivinensDatums: Svētdiena, 18.12.2011, 15:45 | Ziņa # 220
Rūdīts copmanis
Maiņas laiki katru gadu iekrīt savādāk jo viss atkarīgs no ūdens temperatūras,piemēram vēsākās upēs kuras tek caur mežiem ir bijis ka vēl augusta sākumā platspīļu vēžu mammām ir vēl bērni zem ļipas un kažoku maina uz augusta vidu tik,citu gadu jau jūlija vidū maina kažoku mammas.Ezeros maina kažokus ātrāk kā upēs.

parcopiDatums: Pirmdiena, 19.12.2011, 09:01 | Ziņa # 221
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14105
Reputācija: 118
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Dzeloņvaigu vēži vispār ir neatkožami. Ej, kad gribi - šamējie maina čaulu nirga

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

kreisaisDatums: Pirmdiena, 19.12.2011, 09:18 | Ziņa # 222
Videomāns
Komentāri: 1197
Reputācija: 7
Quote (parcopi)
Dzeloņvaigu vēži vispār ir neatkožami. Ej, kad gribi - šamējie maina čaulu

Nav, nav tik traki :D
Quote (Zivinens)
Maiņas laiki katru gadu iekrīt savādāk jo viss atkarīgs no ūdens temperatūras,piemēram vēsākās upēs kuras tek caur mežiem ir bijis ka vēl augusta sākumā platspīļu vēžu mammām ir vēl bērni zem ļipas un kažoku maina uz augusta vidu tik,citu gadu jau jūlija vidū maina kažoku mammas.Ezeros maina kažokus ātrāk kā upēs.

Piekrītu! ja

Nav neatrisināmu problēmu, ir nepatīkami risinājumi ...

AlbertsDatums: Otrdiena, 20.12.2011, 15:41 | Ziņa # 223
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 492
Reputācija: 2
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti
Starp citu, no drošiem avotiem, ka pa kādam dzeloņvaigu vēzim vēl tagad var dabūt :)

Vienmēr uzklausi arī citu viedokli.

ZivinensDatums: Otrdiena, 20.12.2011, 15:41 | Ziņa # 224
Rūdīts copmanis
Vēžis jau pa ziemu ar šad tad pakust riņķī.

eduksDatums: Otrdiena, 20.12.2011, 15:43 | Ziņa # 225
Vēžu cienītājs-makšķernieks
Komentāri: 1377
Reputācija: 15
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba Kluba Vadiba Kluba Vadiba
Nu nē, man vēžošana, tomēr, saistās ar siltu (vai vismaz mēreni siltu) laiku :D ...

Visgaršīgākā zivs ir tā, kas ir uz galda!

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv