jokaini-es biju iedomājies, ka ja ar ūdeni tās trubiņas piepildās, tad viņas pašas uz grunti aiziet....tas ir ar visiem plastmasiem tā??? nu ja- tagad pāris klikšķu un jau esi baigais gudrinieks un nevajag pašam riteni izdomāt!:)) vēžu sezonu noslēgt? nav pa kaifu šādā laikā, kad no gaisa nāk pļura, ņemties. ja vēl saule spīdētu...savādāk būsim slapji un beigās apslimsim un var letāls iznākums sanākt:))) mēs jau ar kaunu tak sezonu noslēdzām!!:))
ā-tad es laikam vienīgais šeitan ar kaunu noslēdzu:)) stabilu māju jau katrs grib!:) ja negrib betonēt, tad jau moš var arī kādu smagumu ar drātīm piekombinēt, kad sien tās trubas kopā. akmeni- piemēram. un ja stipri dūņaina ir gultne, tad ar smagumu ar laikam nevar forsēt, jo aizies dūņās tā komunalka?:)
Ideālais variants nolaistā dīķī to darīt.Tālāk ja interse tad privāti rakstīt.Pats lai šo to izkostu esmu veltijis gadu desmitus.Eduks ar salicis kaudzi informācijas bet atdeves pretī nav,forumu lasa daudzi bet dalīties ar infu negrib
zināšanas vajag veiksmīgi pārdot! infa jau tiešām te ir pulka! ļauži negrib ne tikai ar infu dalīties, bet pat kkādu atskaiti ielikt............bet vēžotāju gar ūdensmalu ir saradušies pulka.....
Sveiciens svētku dienā! Ar infu nedalās arī makšķernieku forumā un ne tikai šajā. Atskaite "man šodien gāja labi" vai "man gāja slikti" neko neizsaka. Es domāju, ka vežotāji nedalās ar info dēļ tā paša iemesla, dēļ kā forelisti savas vietas nestāsta. Atverot vēžošanas forumu, var redzēt, ka apmeklētākā tēma, aiz pļāpātavas, ir "vēžu vietas". Visi grib zināt kur tie vēži mīt un pārējais viņus neinteresē. Labi, ka ir arī savādāki cilvēki, pateicoties viņiem esmu ļoti daudz informācijas ieguvis un nākamā sezona man būs pavisam savādāka. Paldies jums vīri! No savas puses apsolu dalīties ar visām savām veiksmēm un neveiksmēm, kā arī ar novērojumiem. Pārējos aicinu tomēr iesaistīties diskusijās, neviens jau jums jūsu vēžu vietas neatņems, bet ir daudz informācijas, ar kuru var dalīties, kas neatklās jūsu vietas Ne spīles!
Vietas jau nav jānorāda,es ar nenorādu publiski,bet piemēram Parcopi un Kapraci uz slepenu upi aizvedu. Bet atskaiti ielikt nav grūti.Pēdējā laikā vēži vairāk vai mazāk ir katrā otrā ezerā un upēs,citā vairāk citā mazāk,vajag tik meklēt
Albert, turēsim Tevi pie vārda!:)) piekrītu Zivinenam, ka vietas nav jāatklāj, bet kā gājis vai negājis, būtu interesanti uzzināt! interesanti arī uzzināt kad šamie maina kažoku, jo katru gadu tas notiek biku citos laikos. šogad pirmās reizes biju stipri vīlies lomos, kaut pagājušo gadu, tajā pašā laikā, lomi bij labu labie! man kopā ar Parcopi vajadzēja zvērēt Zivinenam par vietas neizpaušanu!:)) tālāk- tas jau atkarīgs no mūsu godaprāta-vai mēs tās vietas rādīsim draugiem un tie savukārt-draugudraugiem...
Maiņas laiki katru gadu iekrīt savādāk jo viss atkarīgs no ūdens temperatūras,piemēram vēsākās upēs kuras tek caur mežiem ir bijis ka vēl augusta sākumā platspīļu vēžu mammām ir vēl bērni zem ļipas un kažoku maina uz augusta vidu tik,citu gadu jau jūlija vidū maina kažoku mammas.Ezeros maina kažokus ātrāk kā upēs.
Dzeloņvaigu vēži vispār ir neatkožami. Ej, kad gribi - šamējie maina čaulu
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Dzeloņvaigu vēži vispār ir neatkožami. Ej, kad gribi - šamējie maina čaulu
Nav, nav tik traki
Quote (Zivinens)
Maiņas laiki katru gadu iekrīt savādāk jo viss atkarīgs no ūdens temperatūras,piemēram vēsākās upēs kuras tek caur mežiem ir bijis ka vēl augusta sākumā platspīļu vēžu mammām ir vēl bērni zem ļipas un kažoku maina uz augusta vidu tik,citu gadu jau jūlija vidū maina kažoku mammas.Ezeros maina kažokus ātrāk kā upēs.
Piekrītu!
Nav neatrisināmu problēmu, ir nepatīkami risinājumi ...