Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Labi, jau labi. Nopirkšu. Šī lai paliek pavadām aukla
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
spulgit atceries šo datumu un Aigara vārdus: "Nepirkšu es nekādu auklu"... man ir čujs, ka mēs vēl par šo dienu atcerēsimies un nereāli nosmiesimies, kamēr dažs labs sēdēs sakņupis istabas stūrī ar asaru uz vaiga...
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
spulgit atceries šo datumu un Aigara vārdus: "Nepirkšu es nekādu auklu"... man ir čujs, ka mēs vēl par šo dienu atcerēsimies un nereāli nosmiesimies, kamēr dažs labs sēdēs sakņupis istabas stūrī ar asaru uz vaiga...
Es nekad nestrīdos !Es tikai izskaidroju kāpēc man ir taisnība!
Ja par veikaliem, tad varu atzīt, ka vakar pirmo reizi biju Prūšu ielā 25 veikalā pie Vitālija. Patīkami pārsteidza, ka tik nelielā veikaliņā ir visa kā tik daudz... Un pati vērtība - nav tā saucamā "barahla" kas ir daudzos citos veikalos. Ir ko izvēlēties gan amatierim gan profesionālim! Iesaku!
Man pa rokaj ir veikals Vecmilgrāvi Skuju iela 26, Voblers&Voblers, liels piedāvajums no vobleriem, var vienmer sarunāt labas cenas ar veikala ipašnieku, sapirkos Rapalas Husky Jerk un Strike Pro vasaras copej -zandartiem, no 3 gb -20%, 5 gb -25%.
Bīju bode Voblers&Voblers sapirkos KOSADAKA voblerus, cena strauji kritusies salidzinot ar pagajusha gada trakām cenam, Mirage XS, Raven un ION XS paņemu, zandarts, līdaka, asaris bus mani
Tad nu tā! Esam kļuvuši par Itāļu makšķernieku apģērbu ražotāja Hotspot Design izplatītājiem Baltijā un sakarā ar to pasniedzu Jums informāciju par jauna copmaņu interneta veikala atvēršanu!
Tā, kā mūsdienās ar viena veida sortimentu izdzīvot būs grūti, veikalā tiks piedāvāti arī visi copmaņiem interesējošie produkti.
Pagaidām preču izvēle nav liela, bet katru nedēļu veikals tiks papildināts, jo esam noslēguši sadarbības līgumus ne tikai ar Itālijas ražotāju, bet arī ar Austrijas un Polijas lielākajiem copes inventāra tirgotājiem un ražotājiem.
Jāpabrīdina Jūs uzreiz, ka tas nav zemo cenu veikals, bet tiks piedāvātas preces vidējā copmaņa prasībām. Intensīvi tiks piedāvātas preces, kuru cena būs zemāka nekā Latvijā ir iespējams iegādāties, vai tādas preces, kuras Latvijā nav iespējams nopirkt vispār.
Lūgums padalīties ar informāciju, kuros Rīgas veikalos pieejams plašāks klāsts ar Lucky Craft, Jackal, Illex un Smith mānekļiem. Ideālā variantā, viens veikals .
Pirmie divi Tevis nosauktie Fishbon veikalā smaidu ielā 1.Dreiliņi. Vismaz uzrādās, ka ir un arī šāda tāda izvēle. Bet par pārējiem nezinu. Ja pavisam godīgi, tad man tie nosaukumi pat neko neizsaka. Es nezinu tādus mānekļus, tāpēc palīdzēt nevarēšu