Neesmu tādus pat pētījis. Kad nākamreiz iešu uz bodi, obligāti paskatīšos un pataujāšu pārdevēju
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Jū, rīt jāiet palūrēties. Naudas tagad nav, bet kādu vajadzīgu nieciņu gan varēs iegādāties
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Bijām ar Anatoliju vakar Albakorā. Izvēle it kā liela, bet tajā pašā laikā neko tādu tur atrast nevar. Vienīgais, ja kādam vajag gumijas zivis un barotavas gruntenēm, tad tās gan ir dažādu formu un ar dažādām atlaidēm. Nu un protams kāti arī ir. Anatolijs nopirka vienu pludiņu, bet es ar nedaudz visādus štruntus, kas noderēs un vienu spolīti
Boroda Tu zin, ka neiesaku es ar šamo maucu uz butēm (lielāko diametru kāds Viepļam pieejams)...tai procesijai nav ne vainas, bet viņa dikti ātri paliek plūksnaina un starpcitu vienīgā pītā, ko diezgan raiti varu pats pārkost, neizmantojot palīglīdzekļus...
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Spolīte laba-varētu būt mitchell?Es pats uz Mikado esmu uzsēdies gan auklas gan kātiņi,tagad pavedos uz reklāmu iepirku Carson auklu Albakorā,to testēšu vasarā.Tagad uz vimbām izmantošu silver thread/exclalibur-iegadāta no Viepļa
http://www.sportsdirect.com/fishing/ Apavu, apģērbu i-veikalā, netīšām, uzdūros uz coepes lietām par makšķerēm un spolēm nezinu, bet visādi citi loriņi: somas, kastes, čeholi, beņķi, apģērbs, ir par OK cenām, ja vēl trāpa uz atlaidi.