Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Man diezgan iecienīts ir veikals "Āķis", kurš atrodas Berga bazārā, bet šodien mani tur apšmauca. Nezinu vai speciāli, vai netīšām, bet fakts paliek fakts. Tā kā sīkumus pērkot es čeku neņemu, tad atpakaļ skaidroties negāju. Summa nebija liela, bet tāpat nepatīkami
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Es ar domāju, ka nejauša kļūda, jo uz to veikalu eju regulāri un nekad tā nebija gadījies
Šodien biju aizgājis uz to Albakoru pēc darba. Tiešām patīkamas atlaides Iepirkos jau vasaras sezonai. Nopirku makšķeri, kas domāta copei uz dzīvo, kā arī 4m un 6m teleskopiskās makšķeres + divas spoles un vēl dažus sīkumus. Patērējies gan tagad esmu, bet nu apmierināts arī! Tagad vēl tikai vēl viens spinings un fīderis jāiegādājās un būšu atjaunojis savus makšķerlietu krājumus
Copmanis - paldies! Tieši varētu eholoti aizbraukt pačolēt
Sestdien biju iegriezies Milo veikalā pēc pasūtītā uzglabājamā tīkliņa, tur savesta jauna prece vasaras sezonai. Ir daudz jaunu fīderu un rezerves spicītes, dažāda veida un svara barotavas, pītās auklas ar labu cenu un kvalitāti. Nedaudz no karpu lietām un daudz dažādu citu copei vajadzīgu lietiņu. Pie viena iegādājos sev fīderi straumei , jo angļi man pasūtīto fīderi tā arī neatsūtīja. Tiem kas vēlas pasūtīt preces no Tackle2u.com ieteiktu pirms pasūtīšanas uzrakstīt un noskaidrot visu par pasūtījumu.