kaut ko līdzīgu esmu redzējis Salmo Daugavgrīvas ielā!
Tas tur arī ir pirkts, bet sen atpakaļ. Tagad tādus neesmu redzējis. Labs māneklis, ja kas, tāpēc interesējos, kur var nopirkt
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Esmu, bet ar vienu lapiņu, kas augšā. Būs jau jātaisa pašam, ja neatradīšu tādus vairs
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Tik dārgs toč nebija, tagad neatceros. Bet atsauksmes labas, tāpēc jau meklēju, jo šis pēdējais palicis. Strādā labi uz asariem. Pluss tāds, ka var spēlēt vienmērīgi, var raustīt, māneklis tāpat ir aktīvs pie jebkura veida spēles Pats arī šāda tipa taisu, bet man tik labi nesanāk
Biju šodien iepirkties Salmo bodē, kas T/C Spice Home atrodas. Megaizpārdošana R2S mošķveidīgiem mānekļiem spiningošanai - lapsenes, dunduri, vaboles, sienāži, cikādes... Tas viss salikts divos grozos un dabūjams par 0.50 LVL/gab.!
Es vienreiz kaut kādu kuzņečiku-vaboli nopirku, vēl neko neesmu uz to noķēris Bet cena izklausās laba!