Nu man vajadzēja uz sitienu un īstenībā par Zarazas bodi kaut kā neiedomājos. Man te no darba būtu tikpat tuvu, kā biju aizgājis uz tirgus otrā stāva veikalu
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Tā ir gan. Mazie zipbaitiņi vispār kosmosu maksā. Tāpat Rapalas mazās, bieži vien dārgākas pie lielajām...
Man interesē kāda spēle ir šāda tipa mānekļiem? Jo izskatās, ka klasiskā džiga spēle te nederētu. Tā lapiņa tikai traucētu. Bet uz kaut kādu vienmērīgo ar dažiem rāvieniem varētu būt ok. Ir kāds ģorgājis šāda tipa mānekļus?
Šie tākā nebūtu īsti domāti jigošanai. Bet novadot netālu no grunts, vai iemetot "katlā", rezultāti neizpaliktu. Es gan šādus vairāk izmantoju "izšūpināšanai". Jigošanai ir citi mānekļi ar lapiņu. Atradīšu bildi, tad ielikšu.
Izmantoju Salmo atlaides un iegādājos sev komplektiņu Mikrodžigam un vēl dažus sīkumus!
Kamēr jūs pērkaties, es tikmēr klusiņām zivis iedropēju Vakar bija skaisti, man patika - 11 mēri un vels viņ zin cik zemmēri, karoč gumijām vakar bija kirdikts
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!