Man ar tāda bija,nu vismaz līdzīga . Kur Tu biji sešus mēnešus agrāk ???Noplīsusi bij tikai lenta . Dabūju stipri lielāku kur lien iekšā gan telts gan nojume gan vel vieta zivīm Kopā sanāk nest uz kilo 15 ,nu bet tākā es neēsmu foreļotājs vai garāku pastaigu cienītājs man šī ir ideāla .Vairāk protams uz izbraucieniem A pats esmu pārgājis uz somām kas ir ar vienu lenci,pār plecu un miers Nēsmu liels staigātējs !!! Laikam vecums nav aiz kalniem
Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…
Varu tev vienīgi atdot Ziemas kasti ,to gan uzstaisīju jaunu Jokam pa jokam ,bet varbūt kādam vajag paštaisītu Padirseni ne jau visiem ir pieejams materiāls to izgatavošanai .Nav jau nekāda lepnā bet pakaļu ziemā būs kur piemest :)Protams par velti. Žēl skaldīt kopā ,pats taisīju gadus 8 atpakaļ .Ja vajag nobildēšu
Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…
Piesakos! Man pašam kaste gan ir, bet atdošu Anatolijam!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Šodien izjaucu savu spininga spoli un iztīrīju un ieeļļoju. Izrādās pēc jūras diezgan daudz smiltis bija palikušas iekšā Un kas dīvaini, tad baigā kārta ar biezu eļļu bija. Pēdējo reiz spoli nesu tīrīt uz darbnīcu. Pats es to biezo smēri nesmērēju, manuprāt tai jābūt krietni šķidrākai.
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Te ir tie mani vakardienas pirkumi 2.70m kātiņš ar testu 60-100gr, priekš līdaku ķeršanas uz dzīvo 4.00m viegls teleskops, makšķerēšanai no laivas 6.00m viegls teleskops ar testu 5-25gr, makšķerēšanai vietās, kur ir straume
Un te divas spoles, kas abas paredzētas pludiņmakšķerei + voblerītis, resna pīta aukla un karabīnītes ar gultni. Tad jau manīs kāda tā "Carson" produkcija ir