Es pārsvarā uz dzīvo līdakās eju uz Vecdaugavu un tur viens no labākajiem dzīvajiem ir rudulis ap kādi 50-70gr Cope prasti notiek no laivas, tāpēc garāku kātu man neprasās. Galvenais, lai gana stingrs, tāpēc tāda izvēle. Esmu pie šāda izmēra pieradis uz dzīvo
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
par kāta izvēli dzīvajam esmu ar visām četrām par ne tikai līdakām, bet arī zanderiem ciets miets, ir pats labākais (protams manā skatījumā) jo it sevišķi zanderiem, ir jābūt stingram un asam piecirtienam, lai ierautu āķi kaulainajos žokļos, ja ēsmas zivtiņa vēl nav norīta
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Varbūt kāds(a) zin, kur var iegādāties tāda veida mugursomas, kādas ražoja vēl Padomju laikos? Ne tieši tādu, bet tāda tipa? Vai vēl kaut ko līdzīgu ražo? Man dikti patikās tā, kas bija no brezenta un iekšā bija melna dermantīnveidīga plēve - lietu cauri ar nelaida. Man gribētos tādu iegādāties copi, jo visas mugursomas, man praktiski ilgāk par sezonu neizvelk. A tāda veida ir nenonēsājama un arī pietiekami ietilpīga. Būšu pateicīgs par jebkādu informāciju!
iespējams ka nedaudz par vēlu bet iespējams te ir kaut kas no tā kas tevi interesē ...
un vēl ir šitāda lapa tik tā vairāk priekš militārajiem... nu uz vietas var aiziet un palūrēt klātienē visu ... abām lapām tikai informatīvs raksturs. veikali atrodas Rīgā. varu izlīdzēt ar piegādi Iecavā, Jelgavā un Dobelē
Bundeswehr mugursoma man iepatikās ,jāpačamda protams ,varētu būt ka kādreiz iegādāšos :)Ar šo no zivīm labi slēpties ,tādu uzvilkt un iet pazvejot ,ko diez tauta padomātu
J0nis - ļaudis no tevis bītos 5min par smējos piedod bet runājot par somu tad tālaikam iir 35 litru .. tiesa ja gribi taustīt jākuļas uz rīgu ... manā īpašumā tādas nav ... tie kas bijuši obļigatkā tie zin kāda ir Zviedru armijas mugursoma. un tās ietilpību. nu ši ietilpība ir līdzīga tik plus tāds ka ka kabatiņas ir ... priekš spiningotājiem moš noderīga lieta ir kāda veste ...