Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Sveiki! Copes lietas esmu iesacejs. Varat ludzu ieteikt, kur online vai uz vietas Latvija var izdevigi nokomplektet 2 makskeres? Sakuma tiks izmantotas karpu audzetava ar fiideri. Pectam velme ari kadu atlauju iegadat, tapec velos maksimali kvalitativu inventaru uz 2 katiem un spolem lidz 500 eur. Kam butu japievers uzmaniba izveloties spoli un kada veida katu ieteiktu? Paldies... Piemeram si spole fideriem deres? Latvija maksa 235 eur... laikam sutit arpus LV sanak izdevigak? http://www.anglingdirect.co.uk/shimano-big-baitrunner-xt-a-lc-reel
Ko tu domā makšķerēt? Karpas? Ja tā, tad īsti fīderis tam pasākumam nav paredzēts, varēt jau protams var. Jebkurā gadienā es droši vien aizdotos uz Salmo un tur arī nokomplektētos. Šiem tagad ir jaunās, lielās Sensas spoles, izstādē pakruķīju, likās ļoti ok. Tāpat šiem ir labi fīderi no Team Salmo saimes.
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
...velos maksimali kvalitativu inventaru uz 2 katiem un spolem lidz 500 eur. ...
Ieteiktu nesteigties ar divu komplektu izveidi. Nokomplektēsi vienu, padarbosies kādu laiciņu un tad jau radīsies zināma skaidrība kāds kāts/ spole atbilstu Tavām vēlmēm un copes apstākļiem. Pirmais komplekts būtībā ir tikai tāds atspēriena punkts izejot no kura var sākt izveidot sev atbilstošu komplektu.
Lūgums viedokļus par zivju paturēšanu, pirkšanu un atlaišanu paturēt pie sevis. Vismaz šī jautājuma sakarā, ko uzdeva Black8ball un atbildēt pēc būtības. Un kamēr savas patiesības pierādīšana nav pāraugusi personīgos apvainojumos, lūgums te arī apstājamies. Šajā forumā apvainojumiem, "kašķiem" un negatīvismam nebūs būt! Kas attiecas uz pašu jautājumu, tad manuprāt karpām labāk ir karpu kāts, bet par to komplektāciju vislabāk ir pajautāt copes veikala pārdevējam uz vietas. Sakomplektēs visu kā vajag. Bet es neieteiktu saukt uzreiz savu budžetu, savādāk sakomplektēs dārgāk, nekā tas būtu nepieciešams. Vnk izstāsti ko gribi ķert, pasaki, ka gribi divus komplektus un tad skaties pēc situācijas ko piedāvā. Kaut kā tā, es to redzu