Skatos, ka Tev ticis vecais labais burkāniņš - rotiņš. Zem Abu Garcia zīmola. Tieši tādi daži man bija 90-tajos zem Balzer izkārtnes. Bija medīgs uz līdaciņām seklos ūdeņos. Svars gan bija drusku lielāks. Es šodien ar aizminos līdz Salmo bodei. Nopirku interesei melasi + visādus niekus... dienas alga pagalam.
Aigar, a kādās cenās tas Konger volframs iet? Ir dzirdēti labi vārdi par šamo. Mans flexonīta rullītis iet uz beigām, a ar šito eur/usd kursu vairs jaunu no usas negribas vilkt
Ja veiksme pagriež tev mugurpusi - izmanto situāciju, noliec to!
martins_ Ieskrien jaunizceptajā Goltiņa bodē. Tur vēl šodien un rīt atvēršanas atlaides. Man aizdomas ka tur tas fleksonīta rullītis nemaz tik dārgs nesanāks. pagājušo gadu pirko salmo gan priekš dzīvajām, gan priekš mikro un sēju pats. Šogad slinkums piemeties un atzinu par labām AGAT tievo fleksonītu priekš MJ. Vēl ne reizi nekas nav greizi aizgājis, arī 3 kg žani noturēja bez problēmām un ar to pašu pavadu kapāju tālāk.
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Kad par labu cenu vēl varēja flexonītu atvilkt, tad arī cena tām pavadām sanāca dikti draudzīgāka nekā gatavas pirkt, varēja par kapeiciņu iesipt un vienmēr zini, kāda furnitūra galos piesieta...
Ja veiksme pagriež tev mugurpusi - izmanto situāciju, noliec to!
Ja godīgi neatceros, bet nekas mega dārgs nebija. Tās Lucky John visas bija dārgākas
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)