Vot vot, ieknābs pirmie pāris mēra žanīši uz mikro un skat, admins ar bleķus tirgos ārā Un foreles.. Aigar, ar Tavu kārtīga letiņa darba tulzu.. par ceļgaliem padomā
Ja veiksme pagriež tev mugurpusi - izmanto situāciju, noliec to!
Varbūt kādreiz mani ar aizraus, pagaidām tas pavisam mini variants mani vēl nav pagrābis Vispār jau tos pašus asarus, un sevišķi zandartus, biežāk uz dzīvo sanāk ķert. Un, kad uztrāpa asaru bariņam, tad man vieglāk ar to pašu rotu viņus paķert, jo desojot un džigojot man kaut kā drausmīgi daudz tukšās copes pagaidām. Neesmu vēl piešāvies tā pa īstam. Copes plāns uz šo sezonu palieks gandrīz tāds pats, kā pēdējos gadus Sezonas sākumā ar grunteni un pa kādam izbraucienam uz kādu upīti ar vieglo spini, tad pludiņš(tjipa un līņiem un karūsām), tad jau maija sākums ar parasto spini un līdakām, turpinājumas vēl dažas reizes pluds, vēl moš kāds izbrauciens, un tad jau vasarā pārsvarā tikai uz plēsīgājām un pārsvarā no laivas. Vot tur jau arī noderēs jaunai kātiņš, jo paralēli iesmestajam dzīvajam, parasti padarbojos arī ar spini. Plus uz Ventspili vajadzētu aizbraukt, vismaz reizi vēžus atkal salasīt nu un ar gruntenīti ar kādu reizi no krasta pasēdēt. Apskat, cik daudz jāpaspēj Ā, aprīlī vai maijā vēl reņģes jāpaķer arī Un tur, ja kas, var arī iemēģināt jauno katiņu. Jo ar vieglo spinīti patīkamāk tās reņģes ķert
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Vot vot, ieknābs pirmie pāris mēra žanīši uz mikro un skat, admins ar bleķus tirgos ārā Un foreles.. Aigar, ar Tavu kārtīga letiņa darba tulzu.. par ceļgaliem padomā
Nē, bleķi tā ir mana mūža mīlestība Lai vai kā, bet kāds rotiņš un labs šūpiņš man vienmēr ir kastē Kaut sāku jau apaugt ar tām gumijām un voblerus ar mazāk esmu sācis lietot.... A par riepu un forelēm. Netraucē vairs tā riepa. Mazāka nepaliek, bet ar izturību viss ok, plus drīz riteņsezona sāksies un būs pavisam ok. Toties tās ir pavisam citas sajūtas brienot pa brikšņiem un mazajām upītēm. Man baigi patīk. Un pēc pāris copes reizēm laivā, vai no krasta - pilnīgi prasās aizbraukt pabradāt
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Iebraucu intereses pēc apčamdīt jauno tubulāro Tiogu līdz 12gramiņiem, a šī man tā ielipa rokā, ka atbrauca līdzi uz mājām.. ibio, viens feins kātiņš, jau tagad iztēlojos kā skanēs žanīša "knikš"
Iebraucu intereses pēc apčamdīt jauno tubulāro Tiogu līdz 12gramiņiem, a šī man tā ielipa rokā, ka atbrauca līdzi uz mājām.. ibio, viens feins kātiņš, jau tagad iztēlojos kā skanēs žanīša "knikš"
ar to arī apsveicu!
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
Zifniek, rockfish un small game vēl plauktos nemanīju, bet arī nebija mērķis tagad.. apčamdīju arī Vantage kātiņus, arī feinas mantiņas.. Tik jaunajai tiogai čehols dikti ģešāks kā pagājšgada 7-23. Tai bija feins, stingra, bieza auduma, a šitai plāniņš... žmogi, ibio
žmogi gan ehh....nevaru mēneša beigas sagaidīt tad pa taisno uz salmo pēc 2 kātiņiem un tad 2 nedēļas atvaļinājums jāuzfrišina garāža, gribu sienas un grīdu izklāt ar osb, tā lai smuka tīrības sajūta iekšā valda (vismaz sākumā :)) jāuzčinī gaismekļi, lai var solīdi ar sledzi ieslēgt, nevis ar pagarinātājiem čakarēties, lai arī krāmēties ar elektrību man besī tad laiviņa jānoslīpē, jāieģērbj jaunā krāsā, ar pāris stila elementiem un tad vēl laipa jauna jāsačinī...karoč darba dafigaaa
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Es izmantoju iedāvinātās dāvanu kartes un jau šo to iepirku jaunajai sezonai. Pietrūkt vēl tikai daži sviniņi, pāris barotavas, vēl divas auklas un sezonai būšu gatavs!
I laivu turēt, i vēl šo to, nu tā lai ir pa glauno valis laikam atdzims sarkanbaltsarkans
īstenībā par to laivas nolaišanu, man pat ir aizdomas, ka to var tāpat izdarīt arī šobrīd, tieši pretī maniem mājas logiem (to laikam varētu gan zināt tie, kas pie manis ir bijuši ) jāaiziet brīvdienās pastaigā pa vienu pļaviņu, jo tur var piebraukt pie paša, paša Daugavskrasta pie man-tess, ja precīzi, no jumta mašīnu nomest un tur ielaist var vēsā mierā, bet interesē apskatīt, vai var arī ar mašīnas piekabi to nodarīt
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!