Salmo Macrotech. 2,13m, 3-12gr. tas ir ļoti labs kāts, tiešām neko sliktu nevaru teikt. man tāds ir un esmu ar to ļoti apmierināts. nopirku to ar 50% atlaidi tā pat vien. kādu laiku tas man stāvēja, bet reiz paprovēju un no laivas tas tā arī nav vairs izņemts. strādā ļoti ok jau no 5 gr. brīžiem pat viņš man patīk labāk nekā microtech. šodien gan iepirkās šim spēcīgs konkurents
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
Apaļā jā, bet nemaz tik maza viņa nav. Plakana un paliela diametra
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
viņš ir tāds pastīvs. vairāk uz zandarta pusi nekā asarim.
Tāds arī prasītos, nav pārāk kaifīgi ar 7-9 gramiem žanim strādāt ar 7-23 Tiogu. Tam kātiņam komforts no 10+ sākas apmēram. Rudenī uz DS izrādījās vnk ekselents. Prasās kātiņu ar kuru var ar 5-9 gramiņiem pastrādāt un i žani, i līdaku uzcirst un tai pat laikā arī ašuku sajust. Tur tā tioga varētu būt v samij raz. Vēl jau jāpapurina arī, bet to darīšu, kad naudiņa būs pa rokai.
Ja veiksme pagriež tev mugurpusi - izmanto situāciju, noliec to!
sarkano lukturu aleja būs tikai tur, kur copēs es ar pasūtīju ebay pirms kāda laika līdzīgus štruntus. bet ne spīdošus. tādus, kuri tipa kā zvaniņi - uzliek auklu un ja parausta, tad pīkst neganti. kaut kad būs jānotestē.
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
Aigar, ja nākošreiz kaut ko sūti, paziņo. Tā kā pats ne sū no sūtīšanas nesaprotu, tad piemestos uz astes. p.s. ja, tajā katalogā ir mani interesējošas lietiņas, protams...
tas ir indikators gruntenes copei, kā tas darbojas? Izskatās laba ideja, kur tos pasūti?
Darbojas vienkārši kā spīgulītis nakts copei . Mani interesē vairāk ,cik tā bača ilgi tur??? Ja 3-4 copes naktis velk tad ir oky,bet ja mazāk tad diezin vai atmaksājas :)Bet es ar tādu laikam iegādāšos,jānoprovē
Esmu pasūtījis šādu lietiņu ,nezinu protams vai sevi attaisnos. Bet interesē visādi neredzēti štrunti ,tāpēc jānoprovē Kaut kā nemācēju ielikt
Nu nez, nez par tiem signalizatoriem. Kad sāku fīderoties, tad protams daudz domāju par to, kas notiek ar spici, kad neskatos tai virsū. Tad bikiņ pasāku kabināt uz spices zvārgulīšus. Nu drausmīga nervu bendēšana, pie kam, ja copē kompānijā, un kompanjoniem arī sakabināti zvārgulīši, tad ir pilnīgā pakaļā haoss. Nervu bendēšana. Pluss vēl pēc copes pāris dienas šokolādes acs raustās pie katras skaņas, kas līdzīga zvārguļa džinkstēšanai. Zivi, vai pa tukšo tinot ārā sajūta sliktāka, kā pue zobārsta Atklāju, ka zvārgulis gana labi par normālu copi signalizē arī ja tas piekabināts fīdera balstam. Kāta vibrācijas aiziet līdz bimbulim. Atmetu es to noķi, ja copē, tad copē. Signalizatoru var lietot, ja iet krūmos likt kluci, vai gādāt ugunkuru. Tad jā, vismaz uzzini, ka kāda dzīvība zem ūdens sakustējusies. Tagad izmantoju tikai un vienīgi vizuālu spices novērošanu. Un ir ok. Necik neizjūtu kā cita trūkumu. Baudu klusumu un copi. Spices kustības redzu, jūtu arī neblenžot spicei tieši virsū. Rekomendēju atkratīties no visiem tiem pīkstuļiem un grabuļiem. Lietot tikai īpaši garas gaidīšanas gadījumā. Tas par sugnalizatoriem uz fīderiem.
Taisnība jau tev Kartfel ir Bet runa jau iet tieši par nakts copi, kad spicīti nevar redzēt un bez spīgulīša nu nekādi. Dienā loģiski uz fīdera neko lieka nekabina un tas ir galīgi garām. Uz grunteni ir cita lieta tur atkal bez zvaniņa nekādi,Zvaniņš jau nervus nebojā kā tas ir ar zvārgulīšiem:) Es ar tos nevaru ciest,bet ir bijušas reizes kad esmu izmantojis arī zvārgulīšus jo nav bijis citas izvēles.Zvaniņi pazaudēti vai aizmirsti mājās.
Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…