[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: marti, Bebrs, eduks, Zivinens  
Auklas, āķi, copes inventārs
dadziicDatums: Pirmdiena, 02.06.2014, 18:46 | Ziņa # 856
Grupa: Savējie
Komentāri: 662
Reputācija: 22
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Kluba Vadiba
Quote parcopi ()
Redzēs nedēļas otrā pusē, vai zanderiem patiks

līdaķiem arī :)

http://youtu.be/UzSwi3Qi-U8
Life to fishing
Forced to work

kristishsDatums: Piektdiena, 06.06.2014, 15:34 | Ziņa # 857
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 43
Reputācija: 0
Quote parcopi ()
Biku papildinājums foreļcopei un asaru copei

Izskatās,ka copes veikalā vien dzīvo.
Par tēmu - pa cik ieķēri pavadiņas?

parcopiDatums: Piektdiena, 06.06.2014, 16:05 | Ziņa # 858
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14105
Reputācija: 118
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Vairs neatceros, bet dārgas nebija toč :)

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

kristishsDatums: Piektdiena, 06.06.2014, 18:01 | Ziņa # 859
Quote parcopi ()
Vairs neatceros, bet dārgas nebija toč

Es tāpēc,ka redzēju rullītī to materiālu šīm pavadām,domāju varbūt,ka nopērkot to 5m rullīti sanāk izdevīgāk.

parcopiDatums: Svētdiena, 08.06.2014, 21:07 | Ziņa # 860
Multimakšķernieks
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Droši vien, ka sanāk izdevīgāk svilpo

Es dzimšanas dienā tiku pie baigā monstra. Īsti gan nezinu ko ar šamo pasākt, jo džerka kāta man nav un pēc testa iemest šo makanu es varu tikai ar velces spini. Moš uz velci ar būs jāpamēģina komplektā ar tiroles nūjiņu :)
From June 8, 2014

From June 8, 2014

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

BorodaDatums: Svētdiena, 08.06.2014, 21:11 | Ziņa # 861
Grupa: Dzēstās
Tad tik velcē. :) Nu ar to sistēmu, kur svins apokšā, bet pavadā šitais. Brauc uz Daugavu. :)

kristishsDatums: Svētdiena, 08.06.2014, 22:36 | Ziņa # 862
Kautkāds ķīnietis izskatās.
Un ja pareizi sapratu iegrime 0-0,5 m,tad pavelcēt būs grūti.

Ziņojumu laboja kristishs - Svētdiena, 08.06.2014, 22:37

parcopiDatums: Svētdiena, 08.06.2014, 23:38 | Ziņa # 863
Multimakšķernieks
Quote kristishs ()
Un ja pareizi sapratu iegrime 0-0,5 m,tad pavelcēt būs grūti.

Nē, tur bišk cita shēma. Tur nav nozīmes, cik dziļi vobleris pats iet. Labāk jau vispār peldošs.

J0nisDatums: Pirmdiena, 09.06.2014, 09:15 | Ziņa # 864
Kompānijas dvēsele
Komentāri: 2377
Reputācija: 44
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
Gar zālēm var velcēt arī ar šo iegrimi .

Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…

martiDatums: Otrdiena, 29.07.2014, 14:14 | Ziņa # 865
Estēts
Grupa: Moderatori
Komentāri: 3493
Reputācija: 45
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
sapirkos jig.lv bodē avotu ielā visādas džiggalvas. lielākiem, mazākiem āķiem, svina un volframa - tādas, kam atskabargas vai nu kembrika veidā (svina), gan tāds kā āķītis (volframa).
kādu vakaru jābrauc būs testēt uz stiklačiem.

Pavadiņa ir kā prezervatīvs.
Bez - riskanti, bet baigais kaifs!

J0nisDatums: Otrdiena, 29.07.2014, 17:31 | Ziņa # 866
Kompānijas dvēsele
Komentāri: 2377
Reputācija: 44
Quote marti ()
sapirkos jig.lv bodē avotu ielā visādas džiggalvas. lielākiem, mazākiem āķiem, svina un volframa

Kā tur īsti ir pareizāk vai kā saka efektīvāk . Džiggalvas vai čeburaškas ,man jau liekas ka ar čeburaškām tā lieta iet labāk

Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…

urmaasDatums: Otrdiena, 29.07.2014, 17:40 | Ziņa # 867
Komentāri: 1688
Reputācija: 19
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Quote J0nis ()
Džiggalvas vai čeburaškas ,man jau liekas ka ar čeburaškām tā lieta iet labāk

Tur ir gan vieni gan ari otri, gan no volframa, gan ari no svina. Izmēri ari dažādi. ;)

Vienīgais darbs kurš baro,tā ir ēsšana! ;)

martiDatums: Otrdiena, 29.07.2014, 18:12 | Ziņa # 868
Estēts
Grupa: Moderatori
Komentāri: 3493
Reputācija: 45
Joni - visefektīvāk ir trāpīt uz razdaču ;)
ja tas zivs ir ņēmējs, tad paņem līdz žaunai dajebko.
a ja nav ņēmējs, tad es dzeru alu un sauļojos svilpo
lietoju abus veidus - gan ar ielodēto āķi, gan mikimaušus.
diemžēl nevaru pateikt, kura sistēma ir rezultatīvāka.
manā gadījumā izbesīja tā ļurļaka bīdīšana pēc katra iemetiena.
un par superlīmi ar vairs neko negribu dzirdēt.
kādreiz ar superlīmi nostiprināju asus mezglus uz āķa, taču tie āķi kaut kur visi paslēpušies.
tagad paprovēšu gan ar kembrikiem, gan papildus āķīti.
bija tur arī tādi ar atskabargām uz kātiņa, taču ar pārdevēju bijām vienisprātis, ka tas neko daudz nedod.
izvēle tur tiešām ir laba. un likās, ka arī cipari tīkami.
piemājas bodītē (sams uz zvaigžņu/pērnavas) paķēru arī vien paciņ keitech 3" baby ayu alus

p.s. man likās, ka guntarskl ar tur grozījās pa sētu. bet varbūt, ka tikai izlikās.

Pavadiņa ir kā prezervatīvs.
Bez - riskanti, bet baigais kaifs!

parcopiDatums: Trešdiena, 13.08.2014, 14:56 | Ziņa # 869
Multimakšķernieks
Biju iegājis Jig.lv bodē uz Avotu ielas. Paņēmu šo to džigam un dropšotam. Nu jau man sakrājies paprāvs bariņš ar lietām, kuras jāizmēģina. svilpo
From August 13, 2014

BorodaDatums: Trešdiena, 13.08.2014, 18:05 | Ziņa # 870
Vīrs ar pieredzi
Komentāri: 1749
Reputācija: 22
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Es no tā maz ko saprotu, bet liekas, ka Zarāzijs sliktas lietas Tev nedos. Ja man kāds prasītu, būtu šo to nočņika krāsā arī pajēmis. Nu tādu tumši brūno. ;)
p.s. džemperis daudz maz der. Būs ko paeksponēt. :)

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv