Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Es dzimšanas dienā tiku pie baigā monstra. Īsti gan nezinu ko ar šamo pasākt, jo džerka kāta man nav un pēc testa iemest šo makanu es varu tikai ar velces spini. Moš uz velci ar būs jāpamēģina komplektā ar tiroles nūjiņu
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Un ja pareizi sapratu iegrime 0-0,5 m,tad pavelcēt būs grūti.
Nē, tur bišk cita shēma. Tur nav nozīmes, cik dziļi vobleris pats iet. Labāk jau vispār peldošs.
sapirkos jig.lv bodē avotu ielā visādas džiggalvas. lielākiem, mazākiem āķiem, svina un volframa - tādas, kam atskabargas vai nu kembrika veidā (svina), gan tāds kā āķītis (volframa). kādu vakaru jābrauc būs testēt uz stiklačiem.
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
Joni - visefektīvāk ir trāpīt uz razdaču ja tas zivs ir ņēmējs, tad paņem līdz žaunai dajebko. a ja nav ņēmējs, tad es dzeru alu un sauļojos lietoju abus veidus - gan ar ielodēto āķi, gan mikimaušus. diemžēl nevaru pateikt, kura sistēma ir rezultatīvāka. manā gadījumā izbesīja tā ļurļaka bīdīšana pēc katra iemetiena. un par superlīmi ar vairs neko negribu dzirdēt. kādreiz ar superlīmi nostiprināju asus mezglus uz āķa, taču tie āķi kaut kur visi paslēpušies. tagad paprovēšu gan ar kembrikiem, gan papildus āķīti. bija tur arī tādi ar atskabargām uz kātiņa, taču ar pārdevēju bijām vienisprātis, ka tas neko daudz nedod. izvēle tur tiešām ir laba. un likās, ka arī cipari tīkami. piemājas bodītē (sams uz zvaigžņu/pērnavas) paķēru arī vien paciņ keitech 3" baby ayu
p.s. man likās, ka guntarskl ar tur grozījās pa sētu. bet varbūt, ka tikai izlikās.
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
Es no tā maz ko saprotu, bet liekas, ka Zarāzijs sliktas lietas Tev nedos. Ja man kāds prasītu, būtu šo to nočņika krāsā arī pajēmis. Nu tādu tumši brūno. p.s. džemperis daudz maz der. Būs ko paeksponēt.