Pašlaik noliktavā esošās 10.5 g #1/0 un #1 ir lodētas , parējās līmētas ar epoksīda savienojumu... . Kad izvēlējos produktu runāju ar ražotāju, mani pašu tas epoksīds bišķi baidīja... Ražotājs teica, ka līmētajām agrāk esot bijušas problēmas ar ielīmējuma kvalitāti dēļ slikti attaukota materiāla, bet tagad it kā tehnoloģija atstrādāta un katru galvu vēl manuāli pārbauda... Es pats uz dullo izvēloties ar rokām mēģināju kādu āķi izraut (kādām 40-50 galvām)... Man nesanāca... Nākošā krava, kas ienāks uz maija beigām būs visas lodētas..
P.S. Vīri, būtu baigi labi, ja sūtītu jautājumus PM. Ja jautājums nebūs privāts, tad es atbildēšu publiski, lai visi redz atbilstšā sadaļā... Vienkārši izsekot višam tēmām un opeartīvi atbildēt mūsu komandai nepietiek laika, bet kvalitāti zau`det un ignorēt arī negribam.
Man 99% gadījumu āķis izlūza no lodītes tieši laivā. Tad atliek to tikai atrast un pilīte superlīmes dara brīnumus. Tie āķi, kurus ielīmēju ar superlīmi neviens nav vairs izlūzis.
pēc pāris aizmestiem es pārbaudīju atlikušos un konstatēju, ka visi ļoti viegli paliek rokā tāpēc man tāda trauma pret tiem ielīmētajiem. visticamāk, ka tādus vispār nekad vairs neiegādāšos, lai arī ko kāds teiktu. lodējums tomēr ir lodējums.
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
Kā jau teicu, tad man pašam izraut ar roku nevienu neizdevās Mož spēciņa par maz... Jebkurā gadījumā pašlaik mums 10.5 ga versijas ir lodētās, kad atnāks citi svari lo`detā variantā tā došu ziņu.
P.S. Man neliela kraviņa ienāca ar Varivas/GRAN āķiem... Ja kāds jau ir mēginājis tad komentārus neprasa, varu noraksturot tikai vienā vārdā "Super!"
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Atlikušo mūžu negribu psihenē pavadīt. Es tomēr labāk pa vecajai metodei ar spininga palīdzību un nelieliem mānekļiem
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Man ar tā šķiet, bet ta jau redzēs. BarcaManiac teica, ka baigi labās. Ja tā būs, tad būs jānopērk vēl, man jau blakus mājām, var teikt
Tas Rapalas voblerītis taimiņa krāsā ir labs. Pārbaudīts! Un tie Lucky John BONNIE BLADE sērijas rotiņi vispār ir ideāli. Man pat labāk par Mepps, Abu garcia un BluFox patīk. Šosezon gandrīz ar tiem tik eju, pat Leons guļ kastītē neskarts. Tiešām labi! Cena gan ar vairs nav kā Salmo