[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: marti, Bebrs, eduks, Zivinens  
Auklas, āķi, copes inventārs
JIG_LVDatums: Svētdiena, 11.05.2014, 13:35 | Ziņa # 841
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 13
Reputācija: 0
Statuss: Izgājis
alus

BAITH BREATH, VARIVAS, SV LURES, volframs, RAINSHADOW blankas

martiDatums: Piektdiena, 16.05.2014, 09:40 | Ziņa # 842
Estēts
Grupa: Moderatori
Komentāri: 3493
Reputācija: 45
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
JIG_LV - vai tavas tirgotās Volframa džiggalvas ar āķi ir lodētās vai līmētās?

Pavadiņa ir kā prezervatīvs.
Bez - riskanti, bet baigais kaifs!

JIG_LVDatums: Piektdiena, 16.05.2014, 23:21 | Ziņa # 843
marti...

Pašlaik noliktavā esošās 10.5 g #1/0 un #1 ir lodētas , parējās līmētas ar epoksīda savienojumu... . Kad izvēlējos produktu runāju ar ražotāju, mani pašu tas epoksīds bišķi baidīja... Ražotājs teica, ka līmētajām agrāk esot bijušas problēmas ar ielīmējuma kvalitāti dēļ slikti attaukota materiāla, bet tagad it kā tehnoloģija atstrādāta un katru galvu vēl manuāli pārbauda... Es pats uz dullo izvēloties ar rokām mēģināju kādu āķi izraut (kādām 40-50 galvām)... Man nesanāca... Nākošā krava, kas ienāks uz maija beigām būs visas lodētas..

P.S. Vīri, būtu baigi labi, ja sūtītu jautājumus PM. Ja jautājums nebūs privāts, tad es atbildēšu publiski, lai visi redz atbilstšā sadaļā... Vienkārši izsekot višam tēmām un opeartīvi atbildēt mūsu komandai nepietiek laika, bet kvalitāti zau`det un ignorēt arī negribam.

dadziicDatums: Sestdiena, 17.05.2014, 10:04 | Ziņa # 844
Grupa: Savējie
Komentāri: 662
Reputācija: 22
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Kluba Vadiba
Man 99% gadījumu āķis izlūza no lodītes tieši laivā. Tad atliek to tikai atrast :D un pilīte superlīmes dara brīnumus. Tie āķi, kurus ielīmēju ar superlīmi neviens nav vairs izlūzis.

http://youtu.be/UzSwi3Qi-U8
Life to fishing
Forced to work

martiDatums: Svētdiena, 18.05.2014, 23:16 | Ziņa # 845
Estēts
Komentāri: 3493
Reputācija: 45
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
pēc pāris aizmestiem es pārbaudīju atlikušos un konstatēju, ka visi ļoti viegli paliek rokā :(
tāpēc man tāda trauma pret tiem ielīmētajiem. visticamāk, ka tādus vispār nekad vairs neiegādāšos, lai arī ko kāds teiktu.
lodējums tomēr ir lodējums.

Pavadiņa ir kā prezervatīvs.
Bez - riskanti, bet baigais kaifs!

JIG_LVDatums: Pirmdiena, 19.05.2014, 01:27 | Ziņa # 846
marti

Kā jau teicu, tad man pašam izraut ar roku nevienu neizdevās :) Mož spēciņa par maz... :)
Jebkurā gadījumā pašlaik mums 10.5 ga versijas ir lodētās, kad atnāks citi svari lo`detā variantā tā došu ziņu.

P.S. Man neliela kraviņa ienāca ar Varivas/GRAN āķiem... Ja kāds jau ir mēginājis tad komentārus neprasa, varu noraksturot tikai vienā vārdā "Super!" :)

urmaasDatums: Pirmdiena, 19.05.2014, 08:19 | Ziņa # 847
Grupa: Savējie
Komentāri: 1688
Reputācija: 19
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Pēc bildēm āķi izskatās ok. Iespējams rītvakar iebraukšu aptaustīt. ;)

Vienīgais darbs kurš baro,tā ir ēsšana! ;)

parcopiDatums: Pirmdiena, 02.06.2014, 13:42 | Ziņa # 848
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14105
Reputācija: 118
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Biku papildinājums foreļcopei un asaru copei :)
From June 2, 2014

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

ZivnieksDatums: Pirmdiena, 02.06.2014, 13:46 | Ziņa # 849
Stāstnieks
Komentāri: 3480
Reputācija: 41
tas viss ir sūc :D vajag viņas uz izbrīna paņemt - noģērbies pliks, pieskrien pie upes un bļauj, ka lācis nāk :D redzēsi kādi tad rezultāti būs :D

Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!

parcopiDatums: Pirmdiena, 02.06.2014, 14:08 | Ziņa # 850
Multimakšķernieks
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Atlikušo mūžu negribu psihenē pavadīt. Es tomēr labāk pa vecajai metodei ar spininga palīdzību un nelieliem mānekļiem :D

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

ZivnieksDatums: Pirmdiena, 02.06.2014, 14:31 | Ziņa # 851
Stāstnieks
nu ja Tev šķiet, ka viņas Tevi varētu nosūdzēt, tad moš jau tā kā būtu laiks uz turieni doties :D :D :D

parcopiDatums: Pirmdiena, 02.06.2014, 15:16 | Ziņa # 852
Multimakšķernieks
Zivis ta nenosūdzēs, bet ja blakus būs kāds cilvēks, tad gan :D

Un vispār - priekš zandariem panēmu patestēt tādus kā samiņus, laikam Jaxon gummi šie. Redzēs nedēļas otrā pusē, vai zanderiem patiks :)
Pielikumi: 5422204.jpg (247.6 Kb)

ZivnieksDatums: Pirmdiena, 02.06.2014, 15:57 | Ziņa # 853
Stāstnieks
vajadzētu būt dikti ok!

parcopiDatums: Pirmdiena, 02.06.2014, 16:47 | Ziņa # 854
Multimakšķernieks
Quote Zivnieks ()
vajadzētu būt dikti ok!

Man ar tā šķiet, bet ta jau redzēs. BarcaManiac teica, ka baigi labās. Ja tā būs, tad būs jānopērk vēl, man jau blakus mājām, var teikt :)

AlbertsDatums: Pirmdiena, 02.06.2014, 16:55 | Ziņa # 855
Komentāri: 492
Reputācija: 2
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti
Quote parcopi ()
Biku papildinājums foreļcopei un asaru copei

Tas Rapalas voblerītis taimiņa krāsā ir labs. Pārbaudīts! hello
Un tie Lucky John BONNIE BLADE sērijas rotiņi vispār ir ideāli. Man pat labāk par Mepps, Abu garcia un BluFox patīk. Šosezon gandrīz ar tiem tik eju, pat Leons guļ kastītē neskarts. Tiešām labi! Cena gan ar vairs nav kā Salmo chukle

Vienmēr uzklausi arī citu viedokli.

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv