saprātīga resnuma fļurka Tevi no līdakas zobiem tik un tā neglābs. imho.
Tak pofig man tā līdaka! Līdakmakšķeres man pavisam savādāk aprīkotas! Gribu izmēģināt tiešu uz zandartu/asari ķerot uz mailēm, parastās 0,2mm mono pavadas vietā pamēģināt apmēram tāda paša diametra fluorkarbonu Sevišķi gribu izmēģināt kā viņa sevi parādīs vietā, kur no krasta ar grunteni ķeru zandartus un kur mono aukla bieži pret gliemežvākiem norīvējas un ir jāpārsien vairākas pavadas vienā copes reizē. Iespējams florkarbons ir tas ko vajag. Ja nepamēģināšu, neuzzināšu. Ar līdakcopi tam nav nekāda sakara!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
No manas nelielās pieredzes ar fļurku - agrāk zanderiem džigam un mikro liku mono pavadu, pagājušā gadā sāku lietot fļurku - ir sajūta, ka kaprīzā copē uzlabojās rezultāti, bet nodilums pa Pļaviņu HES dīķa akmeņiem un gliemežiem ne sūda nemainījās kā viens, tā otrs spurgalojās uz urrā.
Karoče mēs te visi esam labi cilvēki un gribam ietaupīt Tavu naudiņu.
Ja veiksme pagriež tev mugurpusi - izmanto situāciju, noliec to!
Paldies par viedokļiem! Man gan tāda aizdoma, ka es tāpat izmēģināšu Labāk vienreiz pašam pārbaudīt, kā 100reizes dzirdēt
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Neviens īsti nav mēģinājis, bet visi atrunā Es godīgi atzīšu, ka neesmu pat rokās turējis. Bija doma vienreiz iegādāties, bet cena likās par dārgu Teorētiski jābūt krietni nodilumizturīgākai kā mono, bet produktu aprakstos jau var rakstīt jebko
Nav neatrisināmu problēmu, ir nepatīkami risinājumi ...
es tādos apstākļos neesmu copējis, kur tas būtu bijis tā vērts. man ir gan mono, gan fļuriki, bet atšķirību neesmu izjutis. tas laikam vairāk daugavai, kur stāvas kantes ar gliemežiem. ķīsī arī tāda vieta ir, bet tur parasti necopēju.
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
Aigar, es šitam esmu izgājis cauri...fļuriks pret tiem pašiem gliemežiem ir bezspēcīgs, īpaši, ja jau zivs ir galā un gar kanti staigā, pie kam tādā gadījumā dils jau ne tikai pavada, bet arī jau pamataukla, kas regulāri tā pat ir jāsaīsina, lai nesanāk šmuces...un vēl viena nianse, kas man nepatika fļurikam ir tas, ka viņš ir ciets/stīvs un mailei vairāk nav tāda brīvības pelde, kā ar parastu, labu, mīkstu mono
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
man baisi iepatikās šāds sīkumu maciņš: Meiho Versus VS-388DD nopirku vienu krokusa salmo (pēdējo). pārdevējs rekomendēja. tiešām labs! gribas pat vēl kādu tādu.
ciets/stīvs un mailei vairāk nav tāda brīvības pelde
Tieši par to domāju, vai fluorkarbons ir tikpat mīksts un staipīgs kā mono?
Quotemarti ()
man baisi iepatikās šāds sīkumu maciņš: Meiho Versus VS-388DD
Moedli nezinu, bet vienu līdzīgu nogremdēju Ikšķilē un tagad lietoju gandrīz tādas pašas formas kā bildē, tikai Salmo ražojumu. Ērti priekš āķiem, griezuļiem, karabīnēm, sviniņiem un citiem sīkumiem
fļuriks pilnīgi noteikti nav pat tuvu tik elastīgs kā mono...tāpēc arī ir labs priekš džiga/mikrodžiga, bet priekš mailes man viņš nepatika un pilnīgi nevienu priekšrocību tam nesaskatīju...
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Nu skaidra bilde. Aptuvens priekštats sāk rasties. Būs jānotin no kāda, kam ir, un jāpamēģina, lai pašam nav jāpērk
Un vajadzēja tieši tagad noņemt atlaides un pacelt cenu uz auklām? Bled. Tad jau man aukla nespīd, vismaz pagaidām. Jo ir citas prioritātes. Kānekā sezona tuvojās.
Urmaas, Tu jau savu auklu dabūji vakar, pie tam "uz līzinga"
A ja nopietnāk, tad ar auklu pamata cenu celšanos nāksies sadzīvot, japāņi ir bik aptrakuši un nez vai dažās dienās viņus atspiest atpakaļ varēs un tas attiecas uz visiem interneta un arī "dzīvajiem" veikaliem. Latviešu mentalitāte diemžēl ir tāda, ka pat ja gribētos "uzlikt mīksto" tad nostučīs momentā un tad būs "jātēlo šlanga" un jāzīmē shēmas kur Varivas dabūt. Bet par savām tiesībām dot atlaides uz apjomu da jebkam, kaut auklai kaut tankam, mēs gan cīnīsimies ar zobiem un nagiem tagad un tūlīt un "lazeikas" ir! Galu galā ne uz japāņiem un leišiem pasaule izbeidzas, var arī ko citu izdomāt, tikai tas nenotiek momentā.
Cenas nepaceļas tik traki, vismaz uz pamata un vidējās klases aukliņām nu tur apmēram 1-2EUR robežas, uz augsto/smalko galu tur gan bišķi šie galvu saspieduši un mēģina ierubīt tādu ciparu, par kuru Latvijā neviens neko nekad nenopirks, bet nu gan jau kaut ko izdomāsim.
Jaunās "nelabās" cenas parādīsies šodien ap pusnakti, ja nu kāds vēl grib "ielekt pēdējā vilcienā" tad vēl var uzspēt.