Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Nopirku sev uztveramo tīkliņu foreļcopei. Visādus biju izskatījies ar īso rokturi un pat apsvēru jau domu pirkt caur ebay īsto foreļtīkliņu, bet tad pavisam nejauši atradu šo. Pats tīkliņš(tā drēbe) varēja būt nedaudz citāds, bet citādi baigi viegls un ērts un galvenais, ka cena patīkama salīdzinot ar tiem "īstajiem foreļu tīkliņiem" Ja tāds laiks būs, tad var atklāt sezonu
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Visi zin cik liela ir cigarešu paciņa, tāpēc aizņēmos no kolēģa un noliku blakus salīdzinājumam
Aigar, tas īsais rokturis tiek kaut kur iekarināts? Nu tjipa brienambiksēs, vai kā savādāk. Es kā nespeciālists, saprotu, ka vajag tīru ūdeni, lai ar to rīkotos, tobiš pašam jābūt ūdenī? Senos laikos pajēmu ar roku, ja paspruka, tad labi, tad tā bij jābūt. Nu sīcenes jau ūdenī atbrīvoju.
Tur ir garš striķis, ka pat kaklā var piekarināt, bet man ir doma turēt mugurenē ar kātu uz augšu un pie nepieciešamības izvilkt. Tāpēc meklēju vieglu un tādu, kas lien mazajā mugurenē. Var arī karināt pie štrumbantēm vai kā savādāk. Var magnētiņu piedomāt, bet man būs mugurenē visticamāk. A foreļojot jau sanāk ūdenī atrasties 80% no copes Pārītis tik ir nosprucis, bet labāk lai ir pie rokas tāds tīkliņš. Pie tam šitais tiešām ir viegls, vietu neaizņem un ir gana parocīgs
Pa tādu naudu var mēģināt. Ja būs galīgi mēsli, tad vismaz nebūsi iztērējies, bet gan jau visi nav slikti