Siekala tecēja, nenoturējos un šis tas tika iegādāts iesākumam, starpcitu Rapalai pat bij 30% atlaide... Priekšnieks teicās, ka BXM 10 esot jaunākā produkcija, iekšā koka korpuss un veči šos pērkot diez gan raiti... Dāvanu karte aizgāja ļoti veiksmīgā pirkumā, kurš labi noderēs arī salidojumu laikā(vismaz nebūs jādiedelē ēdamie piederumi citiem) + pasūtīts tika Clackin minnow 09 BNC (bildē zemāk)
je6ka, uzraksti ziemassvētku vecītim, ka ir tādi salmo x-twitch kāti viņi ir 3 veidu. vieglais, vidējais un cietais. standarts spiningošanai ir vidējais. nav dikti dārgs un ir galīgi ok. nesen pat tiem bija labas atlaides. nezinu vai vēl ir. bet ja ir tad nostūru salmo bodēs (krokusā, deglava) tie kāti vēl varētu būt.
bxm10 man ar viens paņēmās. man spēle, bet nez kā zivīm. neesmu neko ievērības cienīgu izvilcis, jo maz esmu mēģinājis. taču arī tajā pat necopes reizē, kad mēģināju, tad kaut ko izvilku. trāpījās asari un laikam arī viens zemmēra šnāpijs. domāju, ka jābūt labam verķim.
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
je6ka, uzraksti ziemassvētku vecītim, ka ir tādi salmo x-twitch kāti ;)
Jubīlis jau nu pat mani palutināja ar jaunu spininga kātiņu tas gan nav x-twich, bet skaitās arī vidējas akcijas kāts 2,40m ar testu 5-20g, svars 120g - modelis - SURF MASTER «COMPETITION Sensitive» 3004 uz Z-svētkiem tā kā pa ātru būtu steigt pēc atkal jauna... Bet uz nākamo sezonu gan domas raisās... tikmēr jācenšas blēžu kolekcija tāda nopietnāka salasīt!
Jubīlis jau nu pat mani palutināja ar jaunu spininga kātiņu tas gan nav x-twich, bet skaitās arī vidējas akcijas kāts 2,40m ar testu 5-20g, svars 120g - modelis - SURF MASTER «COMPETITION Sensitive» 3004 uz Z-svētkiem tā kā pa ātru būtu steigt pēc atkal jauna... Bet uz nākamo sezonu gan domas raisās... tikmēr jācenšas blēžu kolekcija tāda nopietnāka salasīt! fish
Vēl viens Rapalas upuris! Ir jau ir šiem labas mantas, man iepriekšējā dzīvē arī bija sadāvāti dažādi rapaļi. Kaņierī seklie gāja uz urrā. Bet tas bija sen.... Cik atceros no 90-jiem, tad viens vobļerīts maksāja ap 3,5-5Ls bez atlaidēm.
Par cik iepriekšējais tviča kātiņš nepārcieta sātana būšanu Sausajā Daugavā, tad šodien iegādājos jaunu tviča kātiņu. Salmo X-twich 5-25gr Pie tam ar 50% atlaidi. Samaksāju tikai 22.95ls! Ja rīt nebūs liela temperatūra, tad aizbraukšu līdz ūdenim, vismaz uz pusstundiņu, ietestēt jauno kātiņu!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
šodien sanāca braukt uz cenu klubu un pie reizes iegāju palūkoties, kas albakorā notiek. baigi viss izpirkts taču tomēr kaut ko nopirku! paņēmu zivju uztveramo tīkliņa stīpiņu ar monofilo tīkliņu. laikam domāts baltajām zivīm. tāds ko skrūvē galā teleskopiskajiem kātiem. 3 lati ar kapeikām. līdakai nederēs, taču varbūt, ka pavasarī uzsāktajās fīderēšanas gaitās noderēs. jau redzu kā noderēs arī ķīsītī uz ašukiem ejot mazs viegls, neķersies āķi tagad tik kātiņš jāuzmeistaro. laikam paņemšu kādu vecu teleskopisko kātu un ielīmēšu galā vītnes mufti
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
Vajadzēja nopirkt divas jaunas auklas, aizgāju uz tirgus bodi otrajā stāvā un nopirku. Noplēsa no mani 9ādas, bet izvēle diezgan švaka Tad jau redzēs, cerams, ka auklas vismaz būs normālas
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Siešu tīklus Man pēdējo reizi, kad biju jūrā ar Koka Kluci, tad vienai spolei svins aizlidoja ar gandrīz visu auklu, un otru es nopirku savam jaunajam karpu kātiņām, kuru arī izmantošu jūras copē. Kaut kā tā. A pirku tagad, nevis pavasarī, jo rīt vēdzelēs braukšu