bija pakaļritenis atskrūvējies.... bet tas bij žiguļonoks un ļoooti sen.
Arī līdzīgs gadījums bij pirms 2 gadi braucienā uz Leišiem, sāka nēsāt pakaļu + vibrācija, bet mums tā minimāli jo ātri noreaģējām, bet just varēja ka kaut kas nav ar autiņu kārtībā, apstājoties konstatējām ka skrūves panākušas vaļā aizmugurejam ripulim...
Šonedēļ bija plānots izbrauciens uz jūru, bet tehnisku iemeslu dēļ pagaidām pārceļās un nenoteiktu laiku. Iespējams novembrī sanāks, teiksim uz Lāčplēša dienu!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Ziņa no copes kolēģa - no vakar vakara līdz šodienas pavisam agram rītam - ķēra divatā, katram ap 15 l spainītis. Lielās reti, bet kādas bij, bet pārsvarā tās kas no 100-250-300 gr. Tas slepenajā vietā, kur pa labi un kreisi bija pilns ar copmaņiem. p.s. no šodienas atkal nelaiks sākas..
Iekš CL viens piesmēlis normu+ Bet man laikam šogad vairāk nav iekāriena uz turieni dzīties. Nāk 6dien aizbraukšu pēc gaļas svētku galdam uz Pērtniekiem.
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Es šogad tā arī vispār neaizbraucu. Nu i štrunts ar visām butēm!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Interesanti.. Kas tā par valodu, kurā raksta bez garumzīmēm.. Runājot arī izrunā ar diviem "a" vai diviem "i"?!.. Dzīvojam taču Latvijā, un runājam latviešu valodā!
/Un, kad es paskatos uz rietiem, kāds roku man uz pleca liek.. Mums šajā dzīvē visa pietiek, mums tikai laika nepietiek./
Interesanti.. Kas tā par valodu, kurā raksta bez garumzīmēm.. Runājot arī izrunā ar diviem "a" vai diviem "i"?!.. Dzīvojam taču Latvijā, un runājam latviešu valodā!
Drīkst painteresēties par iet runa? Un, ja kādam nav uz datora, vai telefona garumzīmes?
Ķīsīts brauca pār ezeru Rakstītām i kamanām, Asarītis zirgu dzina, Raudiņ' tura kamaniņas.
Es ar īsti nesapratu par ko runa Bet, ja no kompja, tad vienmēr rakstu ar garumzīmēm, caur telefonu gan izmantoju pieminēto divpatskaņu slikto īpašību, bet tikai tāpēc, ka man nepatīk rakstīt caur telefonu un nospiest divreiz "a" ir stipri ātrāk un vienkāršāk
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!