Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Vakar biju Saulkrastos, Koklītēs. Asari ņem kā traki, atvilkties var tā, ka pat apnīk. Viss sākās jau jau no 1,5m dziļuma. Izmērs līdz 300gr, standartā biku virs 100gr. Ņem visu, rotiņus, gumijas, tārpus.... Tik sauļošanās krēmu gan vajag līdz, šodien man krekls kā smilšpapīrs
Man no kaimiņa līdzīgs info. Viņam šodien ar super gāja Es kaut kad nākammēnes ar it kā vienu jūras braucienu plānoju, bet nu redzēs kā sanāks. Cerams, ka sanāks vienu dienu izbrīvēt, kurā nebūs vētra un negaiss
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Šitas bij lielākais no pirmajiem izvilktajiem, bet mazākais no tiem kurus paturēju. ;)
Tad jau skaisti! Pie pareizā vēja šamās nāk tuvāk krastam, menčukam patīk vēss ūdens (ta ka ir apvelings). Es gan tikai doršas esmu ķēris, menčukus gan ne, a vienreiz rudenī uz butēm sēžot viens ap nepilniem 2kg pieteicās gan.
Nedēļas nogali pavadiju Tūjā pie jūras.Ar laivu biju ielaidies arī paskatīties jūrā kas notiek ar asari.Rotiņu kaut kā ignorēja ,bet uz sliekas diezgan raiti ķērās.Savilku apm 40gb tā lai pietiek ko vakarā pie alus uzcept,Varēja jau vēl ķert ,bet kur tad tādā karstumā uzgabāt to zivi,jo ledusskapis nebija līdzi.Laiciņs jau foršs ,bet priekš manis nedaudz par karstu.