Zinjoms no notikumu vietas...esam Mikjeljtorni...esam sheit jau paris stundas,man ir padsmit smukas butes,chomam iet shvakak - vinjqm tris,bet mes turpinam cinju :-) P.s. Shitadu zverudarzu pa celjam neesu redzejis - 7 stalto govis,alnis,lapsa un vel vilks!!!
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Ar to gribēju teikt, ka vietējām pašvaldībām būtu jāizveido labas, legālas piebrauktuves pie jūras. Kaut par maksu, piem. 2Ls no autiņa. Nevis visa teritorija jānosaka par mistiskiem liegumiem utt, bet vietējie ar džipiem var gonkot uz nebēdu... Nezinu gandrīz nevienu vietu, kur pie jūras var nokļūt cilvēki ar kustību traucējumiem... kādreiz pats uz savas ādas izbaudīju... Tad kad NATO mācībām vajadzēja, tad ph...uztaisīja desantam vietu..
Oktobra beigas mums nojuka, būs jāizbrīvē laiks novembrī un jāpievienojas! Man jau visticamāk divreiz tik sanāks butēs. Bušu festivālā un vēl reizīti ar Tevi Ventspilī
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
nekas, copps būs labs, galvenais, ka pītā aukla spolē nesāk salt iekšā, tad gan varētu būt pipec...katrā ziņā mana komanda ierastajā sastāvā startēs obligaten šoreiz gan upenītes līdzi nebūs
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!