Kre - tur Tu šaubies. Man drīzāk pieliptu vienkārši par vienu makšķerēšanas veidu vairāk Tā ar mani notiek, man pielīp klāt, bet tas ko esmu darījis iepriekš arī interesē. No pludiņmakšķerēšanas un spiningošanas mani varētu piespiest atteikties tikai ar varu
Skatījos Cabelas.com tur ir pa saprātīgām cenām. pa 50-60 ls var iešņaukt diezgan labus weiderus.Ja trāpa uz akcijām pat brendus pa labām cenām var dabūt.Kad rakstīju mūsu latviešu bāleliņiem uz SALMO tad viņi par weideriem gribēja 115ls ja nemaldos.Es labāk pasūtu no ārzemēm un pa to naudu vel nopēru weiding shoes.
Skatījos pirms kāda brīža ka bija Simms veideri ar tiem krutajiem izmēriem, kopā ar sūtīšanu un gravel gardiem sanāca 160 USD, vienīgais, ka tam modelim bij pasūdīgs neoprēns, bet gan jau kādu sezonu noturētu, ja koptu!
Pievienots (28.05.2009, 23:54) --------------------------------------------- Aigar, es ar domāju, ka turpināšu spiningot, kad sāku ar MM, tagad kāti stāv stūrī, un tiek izvilkti tikai pa retam, lai paākstītos un tad tiek nolikti atkal atpakaļ!
Skatījos pirms kāda brīža ka bija Simms veideri ar tiem krutajiem izmēriem, kopā ar sūtīšanu un gravel gardiem sanāca 160 USD, vienīgais, ka tam modelim bij pasūdīgs neoprēns, bet gan jau kādu sezonu noturētu, ja koptu!
Tas tiesa.Bet nu riekš Simms nu tā ir smieklu cena.Pameklē pie mums lētākus pa 200ls neredzēsi Tā kā tik jākrāj nauda un jāsapērkas visādi labumi Tikai būs nežēlīgas izmaksas.Lai es sevi nokomlektētu kopā ar Z-Axis Man sanāca kaut kur ap 600-700 ls. Kad sāku domāju ka nopirkšu vienu kātu un viss.Mhmm sagribēji.Vot figu .Tagad gribās fast action kātu.Ehhh... A un tas Z-Axis ir par 100 doļiem lētāks nekā uzrādīts viņu mājas lapā.
parcopi, Mani pārējie kāti jau ir ar metrīgu putekļkārtu aputējis plus zirnekļtīkli entie apļi apvīti.Ko es vel ļoti reti izmantoju tas ir spining.Bet tā tikai mušoju.Jo ar mušu var praktiski visu noķert, domāju ka KRE piekritīs.
njā diezgan draudzīgas cenas, bet dažas lietas ir tieši tādās pašās cenās kā pie mums.Vot kas man iekrita acīs pa lētu naudu ir mušīņkastītes.Tās toč ir lētākas nekā citur
Pievienots (29.05.2009, 16:22) --------------------------------------------- Beidzot ir ieliktas bildes no "Ogres alatas" http://www.meszivim.lv/galerija.html
Es nebiju. Taisījos, bet ielavījās pēkšņi citas lietas, kas bija jāizdara. Bet tā tur ir ļoti smuki. Vienreiz biju mušot Ogres upe. Teikšu godīgi nu ļoti patikās. Tanī dienā diezgan švaki ķērās, bet tā visā visuma atstāja iespaidu tā upe. Būs kādu reizi vēlreiz jāaizšauj.
Tur jau cik saprotu tagad ir vai būs licenzētā cope. Tie paši Mēs Zivīm ir salaiduši foreles un alatas, kuras tagad būs pietiekami izaugušas lai liegtu kātu parabolā, tā ka maksāt varētu būt vērts
Sen bija laiks ieviest licencēto copi.Es tik ar visām par un Ogres upē būšot tikai tāda simboliska samaksa 1ls cik lasīju un pajautājos cilvēkiem.Recku arī itkā esot salaistas palijas iekšā.Vot ko tādu es gribētu noķert.Sacensībās esot noķertas 132 alatas plus vel palijas,strautenes un varaviksnenes.Lielakaa alata 34 cm un varaviksnene -70cm. Teikšu tā nesūdīgi ne.Vajadzētu aizšaut līdz tam galam kaut kad