Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Nu ko.. konkursam iereģistrējos forumam, tad arī par copi jāieskrāpē Bijām vietās no D-pils ne tik talās... tā kā pēdējo reizi ašuks bļitkiņu nepavisam negribēja, labu laiciņu nojājos ar motilīti - sīkie kā no puļimjota, spēj tik motili mainīt.. apnika, paņēmu tomēr bļitkiņu, O! ņem..izmērs visāds - pamatā smerdeļi, kas peld tālāk, bet starp tiem arī pa kādam biki zem 100 i pat biki virs 100.. arī bonusiņš uz 340 gramiem. Līdaks mani šoreiz ar rezultātu 1:0 apspēlēja uz karoga kopā gandrīz 2kg uz mājām. nav nemaz tik slikti
Ja veiksme pagriež tev mugurpusi - izmanto situāciju, noliec to!
Nemaz nav slikti, man pēdējā laikā nekas izņemot sīčus neķeras!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Skatos, ka baltie vien. Man baltās zem ledus reti pieķerās
Sencim šodien Daugavā tikai sīkie ašuki un ķīši. Copmaņi esot stāstījuši, ka viena porcija ar jūras asariem tagad nākot iekšējos ūdeņos. Tas gan no sērijas "viena tante teica"
Šodien pa Vecdaugavu Laiks labs, ledus arī foršs un sniega virsū nav, pārvietošanās pa pirmo! Cope ar nebija slikta, kaut gan copēja nelieli asari, bet nebija pašu mazāko. Un uz bļitku diezgan aktīvi ņēma, kas man patīkās Sākums gan copei bija tāds, ka viss ķērās, pinās un aprāvu divas bļitkiņas, bet tā reizēm mēdz gadīties Liku arī ūdu vietās, kurās es rudenī uz dzīvo vienmēr izvelku pa kādai līdakai, bet nebija neviena cope. Vai nu līdaka ziema tur netusē, vai nepatika asarītis kā ēsma, vai arī nav lemts man līdaku ziemā noķert
Šinīs vietās rudenī uz dzīvo vienmēr kāda gadās Un te mans šodienas loms. Lielo nav, bet nebija arī pirksta lieluma asaru. Uzskatu, ka cope bija ok