Ja izdomājat laist uz šo pusi, tad labāk sarunājam un parādīšu Vecdaugavu
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Vakar nedaudz ar Je6ku atpūtāmies Varkalī,pie zirgu salas,un beigās Svētē. Varkalī galīgs tukšums ,viens zemmērs pieteicās Je6kam uz balansieri un viss Tālāk pie zirgu salas tas pats tikai zemmēra vietā man viens asarīts uz bļitku tālāk piebraucām pie kanāla kas savieno Babīti ar Lielupi ,neizskatījās diezko cerīgi nospļāvāmies un devāmies uz Svēti raudiņas Arī negribēja lāgā ne motili ne balto vajadzīga bij mīkla kuras protams mums nebij,nu bet kādas 10 izraustījām ar lielām mokām .Nobraucām gan virs 200 kilm. ledus biezums gan pārsteidza,nekur nebij plānāks par 40 cm. Svētē vispār virs 50
Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…
Šodien ar Anatoliju iekarojām Vecdaugavu Viņš palika vienā galā, bet es gāju uz citu galu. Īstenībā zivis ķērās ar lielu meklēšanu un izmēri ar tādi "ne pārāk". Lielāko asari noķēru uz mormišku un vēl raudiņu. Bet toties beigās, kad jau biju aizgājis līdz Anatolijam, tad uz bļitku sāka ķerties viens pēc otra, bet nu izmērs kā jau minēju "ne pārāk" Nu nekas, cope, kaut ar meklēšanu, bet bija, loms arī ir, laiciņš bija labs - ko vēl vairāk vajag? Atpūta pa pirmo! Salīdzinājumam, kad ieskatās, ir kazarags
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Man šodien vēl labāk Aizbraucu uz Mežaparku, domāju, ka nu tik Ķīšezerā savilkšu. Rezultātā izborēti kādi 50caurumi un pa 4stundām noķerts viens asaris!