Šodien Ķīšezerā ķērās tikai pavisam mazi asarīši. Toties vietām tik grūti brist, ka prasās sniega kurpes
Vējš un putenis arī nepatīkams. Vislielākā makšķernieku koncentrācija bija ap Zundaga kaktu, vēl diezgan varēja manīt Jaunciema galā. Atskaitīties gan nav ar ko Te Zundaga kakta copmaņi!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Šodien biju Lādes ezerā no 8.30-12.00 neko prātīgu neatradu vieni sīkie,varbūt ja būtu līdz vakaram būtu ar ko lielāku atradis.Laiks gan nevisai šodien priekš copes.
Tev jau vēl salīdzinoši milži Man ķērās tādi, ka varēja likt sērkociņu kastītē
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Kur Driksa ar Lielupi saiet kopā . Dirksā cope bij labāka . Daudzi vilka labas raudas ar barotavu . Skats bij labs- 3,4 vīri ar garajām pīckām sēdēja un vilka labas raudas no lielā āliņģa
Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…
Man jau nu ar pēdējās pāris copes bija vienkārši izcilas!
Tā lūk mums ar Je6ku gāja vakar Mazākas bildes es nemāku ielikt -piedodiet Līdaciņas protams aug tālāk ,nākošgad varbūt jau būs ņemamas Ar Je6kas profilu ielikās ,bet kāda starpība
J0ni - nav slikti! Tas mazais ašukiņš bļitkas galā atgādina manus pēdējos lomus!
Šodien atkal biju Ķīšezerā. Beidzot sniegs uz ledus arī sasalis un vairs nekrīt kājas cauri gandrīz nekur! Tātad par copi Copēja visos dziļumos un uz visu Tikai izmēri bija tādi: Šitais vēl nebūt nebija pats mazākais Šitos 100 mierīgi varēja saķert! Tikai kam to vajag? Mēģināju likt bļitkas un šķērsenes. Uz mazajām bļitkiņām tāpat sīkie nelika mieru, bet uz lielākām vispār necopēja. Papeldināju arī ziemas vobleri Karodziņš ar nodevīgi visu laiku klusēja: Mēģināju likt dažādos dziļumos. Par ēsmu liku mazo asarīti un mazu plicīti Nu un te ir mans lielais loms! Tas ir tas, ko paturēju. Ja skaita mazos, kurus laidu vaaļā, tad uz skaitu cope laba bija Viens normāls ašuks tikai šodien Toties laiks rīta pusē bija ideāls copei! Vēja nebija, saulīte spīd, nedaudz mīnusos...super! Re kā izskatījās uz ezera šodien: