Es te papētiju radu rakstus,Jēzus man baigi attāls radinieks.... Haha
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
čoms šodien atklāja sezonu....uz piemājas dīķa....piecas karūsiņas bija noķēris.Sasodītais sniegs,ledus klāt neaug ,Vietējā karjerā tikai 3cm,citā dīķī ir sniega ledus Tas baltais sū.... tikai šaizi taisa,izskatās ka uz labu ledu varēs cerēt atkal Pierīgā
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Šorīt manīju pirmos bļitkotājus, kuri gaidīja vilcienu virzienā, kur atrodās ezeri šaipus un taipus šosejas Ķīsī pie Nabas kakta ar vienu no rīta uz ledus jau manīju! A te arī mans šā rīta transports
biju ar vergu uzkāpis pie jaunciema uz ledus. jāsaka, ka var jau domāt par urbšanu. verga cauri ar pirmo neiet. uzgāju kādus 50m no krasta. ledus biezums pie krasta kādi 8 - 10 cm. tālāk kādi 5-7 cm droši. nekas pat neiekrakšķējās. tajā pat laikā gar mežaparku kur ūdens vēl vaļā, tur brauca zvejnieki ar laivām. drusku arī palauza ledu pie tilta. lai tiktu vaļējos ūdeņos. nākamned nogalē būs ezers pilns ar bļitkotājiem. gan jauka pie sužiem jau šodien sēž kāds
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
Darba kolēģis vakar bija Kaņierī, šodien Engurē. Ar bļitkām. Rezultāti dikti švaki abas dienas, bet ledus esot normāli staigājams
Pēc visa redzētā un dzirdētā, svētdien 16.decembrī visticamāk atklāšu zemledus copes sezonu!