Sestdien Lielupē nepārtrauktā plūsmā gāja sasalušu vižņu blāķi.Straume par lielu lai tie sāktu kaut kur aizķerties.Tas virs Jelgavas.Svētdien lielākā daļa paziņu no vairākiem novadiem ieprovēja pirmo copi,arī supperslepenajā.Jāsaka ,ka gan viens,gan otrs ir pavisam čābīgs.Daudzmaz staigājams ledus tuvu pie krasta-4-5cm,reti kur 6.Vairāk uz vidu-laipni lūdzam-peldkostīmos.....
bebr: smukas bildes. man šonedēļ visādas skriešanas nedēļas nogalē sola uragānu nākamnedēļ sākumā ar visādi darbi. ir cerība 3dien tikt uz ledus tur pat pie mājas. jāiet būs izlūkos.
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
Gaiļezerā viss notiek...i ledus ir (nobradātajās vietās ap 10 cm, tālāk uz vidu neviens gan kāju nav spēris - tur visas pirmās nakts tiesības, būtu bijusi man verga, moš i būtu gājis), i rotans ir, piekam daudz, un ar pareizo ēsmu ir jautri
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
piefiksēju, ka interesantā datumā sanāca sezonu atklāt...nez ko tas liecina par gaidāmo sezonu...ak j;ā...man šobrīf īstenībā vienalga...braucu mājā un ar edwarda kungu saskrejos
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
piefiksēju, ka interesantā datumā sanāca sezonu atklāt...nez ko tas liecina par gaidāmo sezonu...ak j;ā...man šobrīf īstenībā vienalga...braucu mājā un ar edwarda kungu saskrejos
Kur loma bildes? Naf bilžu, naf zivju. Edwarda kungu nefočē, tas i visiem zināms.