Man laiciņš labāk patika tajos mīnusos, jo vēja nebija. Šodien bik sala knaģi un vispār!
Quotecopmanis78 ()
Galvenais jau ka labi pavadīta diena.
Tas gan! Un skatos, Tev līdzīgi labi pavadīta diena!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Ir lielie asari, iiiiirrr :) Diemžēl vakar par vēlu to atklāju...biju dīnītī, bet vajadzēja pie mājām palikt Tie kas tur bija no rīta salasīja ap 10 kg ASARUS. Izmērs varētu būt no 300-700. Varbūt nāk brīvdienās
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Bija man toreiz daži asari un viena rauda ap 200gr. Pirmajai reizei vienai pannai pietika, ko uz mājām paņemt. Otro reizi Vecdaugavā, kā jau Aigars rakstīja, bišku nokavējām, lai pie loma tiktu. Rīt laidīšu atkal. Šoreiz uz savu galu, Daugava netālu no Mola Ķengaragā!
Nebija ar ne asakas! Nu labi, dažas asakas bija, bet cope galīgi švaka šodien bija! Ledus arī tizls - dubultais. Visu laiku sajūta, ka tūlīt ielūzīšu, bet apakšā vēl viens ledus!
es biju vakar lielupē pie uzvaras stinti pačekot. leiši ar tieši tā pat bija atbraukuši pačekot un izskatījās vīlušies, runāja par ventspili kaut ko. un šodien te pat rīgā ar pacopēju. kāds kilograms ar maziem asarīšiem ir ar :) nekādi lielie gan man netrāpījās, bet nu prieks tāpat bija kaut ko pavilkt.
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
Šodien Dūņezerā sākumā nevarēja pat copi redzēt, bet tad ar lielu meklēšanu uztrāpīju uz labiem un devīgiem āliņģiem. Mājās aizbraucu aizbraucu ar tieši divdesmit asariem. Lielākais pāri 500gr un pārītis vēl virs 300gr. Pārējie 100-150gr!
Nav neatrisināmu problēmu, ir nepatīkami risinājumi ...