14.februārī Dzirnezerā notiks zemledus makšķerēšanas sacensības Āķis lūpā! Dalība bez maksas, sīkakā info vēlāk. Plus, paskatoties uz laika prognozēm, iespējams, ka drīz tiks organizēts arī parcopi.lv kauss bļitkošanā. Iespējamā sacensību vieta arī varētu būt tajā galā.
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Nākampirmdien esmu noskaņots atklāt sezonu. Neesmu bijis copēt jau kopš 24.11.14. A pēdējo zivi vispār esmu izvilcis bušu festivālā, jo pēc tam vēdzeļu copē paliku bešā. Tāpat kā pēdējā spiningošanas reizē. Īstenībā esmu baigi noilgojies pēc copītes
Boroda - ar bļitku gan. Tāpat kā iepriekšējos trīs gadus!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Idejas nav. Zinu, ka ledus normāls visos Lilastes gala ezeros, šodien noņēma aizliegumu Ķīsim, bet cik tur labs ledus nezinu. A ar copi pēc pēdējās info ir ok, bet ar izmēru neesot ok. Tas info no Vecdaugavas un Dzirnezera un Dūņezera. Par Ķīsi nav info, ja neskaita ko viena tante teica
Es rīt uz Dūnīti. Vairāk gan ar domu saķert raudiņas un aktīvi paurbties un apkārt ar ūdām pavazāties. Pagājušo 6dien līdakas baigi aktīvas bija... nevienu gan neizvilku, bet divas smukulas pakāsu pie paša āliņģa un viena tukšā cope. bija arī ašuks, izmērs ļoti labs, bet arī ļoti rets...sīko gan nebija vispār. ķīsī ledus arī esot labs, bet ašuka neesot...esot gan šis tas cits, bet to pagaidām neteikšu moš 7dien vispirms pats pārbaudīšu
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Es šodien līdz ezeram droši vien aiziešu. Bet ne copēt, vienkārši paskatīties ledus stāvokli un tā. A vot pirmdien, a vot pirmdien, vot PIRMDIEN......tikai jāizdomā kur
Vai kāds ir bijis kādreiz uz dambjapurva ledus ,pie Gaiļezera??? Vai tur vispār dzīvo kāda zivs!!! Un kas tur ar ķīsīti ,rīt varēs tikt virsū kaut kur no Langas puses ??
Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…