Biju šodien Vecumnieku pusē. Nu, švaki. Švaki tieši izmēra ziņā. Nekas lielāks par 50g neparādās, laikam tas ir tās vietas standarts. Vēlētos rīt arī aizlaist kaut kur,bet tikai uz vietu, kur tiešām var pagadīties arī kas lielāks, varbūt kāds no jums var man ieteikt Rīgas rajonā vietu, kur ir reāli kaut ko arī noķert? Tad apsolu,ka būs arī foto un viss kā pienākas.
Visu dienu copēju ar balansieri, un ķērās neslikti, tikai lielākoties tie ņēmēji bija paša mānekļa izmērā.
, varbūt kāds no jums var man ieteikt Rīgas rajonā vietu
Pārbaudi Lielupi. Es gan nezinu ledus stāvokli upē. Bet, ja ir ledus, tad... Nu un visi parastie ezeri - Dzirnezers, Dūņezers, Lilastes ezers, Ķīšezers (tam gan vajag pašvaldības atļauju kāpšanai uz ledus). Gaujas attekas... + Gaiļezers Rīgā - tur gan tikai rotani, ja nav izķerti.
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Rīt no rīta gribās kur padoties, bet nezinu kur Doma par Dzirnezeru, bet nu riebjas man tas ezers kā arī neesmu dzirdējis, ka būtu cepamais izmērs (daži izņēmumi neskaitās) trāpījies. Tad moška tiešām uz rotaniem.
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Šodien gads tika noslēgts uz viena ezeriņa.Uz mormiškas ar motili nevienu copi neredzēju,tad sāku mēģināt nelielu sudraba bļitku,un ik pa brīdīm kāds ašuks pieteicās.Kopā salasiju nelielu čupiņu,lielākais bija 220g.Tā lūk šodien tika pavadīta copes diena,jāiet gatavoties Jaunā gada svinēšanai.
Šodien var teikt galīga necope.Nedaudz mazus asarīšus priekš karodziņ makšķeres izdevās noķer un tas arī viss.Līdakas ar šodien pilnīgi ignorēja mani.Tika šodien provēts gan ar mormišku,gan bļitku bet nekā,daudz caurumu tika izzurbts.Bet nu atpūta svaigā gaisā jau pa pirmo.Jāštuko ko rīt darīt ,nezin tik kādi laika apstākļi rīt būs.
Pofig ar lomu, toties var patirināt. Es vēl nav bijis uz copi, pat mk jauno neesmu vēl nopircis
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Šodien biju vienā purva ezerā,kur vasarā tiri labi ķeras asari.Noborējos līks tā arī asari neatradu kur viņs slēpjas,tika gan tirināta mormiška ,gan raustīta bļitka bet ne piesitiena.Kad jau taisijos mājup,tad pie paša krasta uz mormišku viens ašuks pieteicās.Intresantākais ka trīs ziemas ik pa reizei esmu bijis ,bet vairāk pa vienam ašukam neizdodas noķert,vasarā uz mailes viss notiekās.Laikam ziemā šie tur neēd.Laiciņs gan šodien parāk mani nelutināja.
Sveiks visiem parcopi iedzīvotājiem!!! Sen nav bijis šeit, cope šogad ir reta bet laba, trīs reizes Dzirnezera ašuks bij smuks. Ceru ka varēsim sarīkot sacensības Dzirnezera. Sveiks visiem parcopi iedzīvotājiem!!! Sen nav bijis šeit, cope šogad ir reta bet laba, trīs reizes Dzirnezera ašuks bij smuks. Ceru, ka varēsim sarīkot sacensības Dzirnezera.