[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: Zivinens, eduks, kapracis, Zivnieks  
Kur? Kā? Uz ko? Kāds ledus?
BorodaDatums: Otrdiena, 28.01.2014, 18:52 | Ziņa # 2101
Grupa: Dzēstās
Malači, malači. ja Šodien laiks likās ne pārāk patīkams, jo vējš parādās... eh, vēl pāris nedēļas, tad es arī cerams, tikšu dibenu pasaldēt.. :)

spulgitsDatums: Otrdiena, 28.01.2014, 20:41 | Ziņa # 2102
Grupa: Savējie
Komentāri: 1121
Reputācija: 16
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
parcopi ja Jutrix ja Tā viena kaste kaut kur redzēta

Es nekad nestrīdos !Es tikai izskaidroju kāpēc man ir taisnība!

martiDatums: Trešdiena, 29.01.2014, 13:08 | Ziņa # 2103
Estēts
Grupa: Moderatori
Komentāri: 3493
Reputācija: 45
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
domāju, ka vakar, šodien jābūt copei, jo nav sarmas no rīta autiņam uz logiem ;)

Pavadiņa ir kā prezervatīvs.
Bez - riskanti, bet baigais kaifs!

BorodaDatums: Trešdiena, 29.01.2014, 13:40 | Ziņa # 2104
Quote marti ()
domāju, ka vakar, šodien jābūt copei, jo nav sarmas no rīta autiņam uz logiem ;)

Bet par to ir spiediens praktiski 780mm/Hg un pretīgs austrumu vējš...
Izlasīju, ka februāris būs plusos, tad arī došos uz cop. :)

martiDatums: Trešdiena, 29.01.2014, 14:45 | Ziņa # 2105
Estēts
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
asarim spiediens man liekas, ka ne tik īpaši.
februārī es ar došos beidzot patirināt, ja paliks siltāks alus

BebrsDatums: Trešdiena, 29.01.2014, 16:42 | Ziņa # 2106
Komentāri: 1412
Reputācija: 13
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Quote Boroda ()
Izlasīju, ka februāris būs plusos, tad arī došos uz cop.

Es ar izlasīju ka ap Jāņiem gandrīz droši būs plusos :D

Nav bildes- nav zives :D

parcopiDatums: Trešdiena, 29.01.2014, 16:49 | Ziņa # 2107
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14127
Reputācija: 118
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Šodien aizbraucu uz Vecdaugavu. Anatolijs jau tur bija pusstundu ātāk un noķēris piecus asarus līdz 100gr. Līmenis NENORMĀLI nokrities! Uzkāpu Audupes pusē, izurbu pāris aliņģus, noķēru trīs nelielus asarus un izdomāju nahrenizēties no turienes. Ledus palicis tik 8-10cm biezs un tuvāk Vecdeaugavai vispār jau ir pleķi bez ledus. Kas pie vainas, nezinu - plusi tak nav bijuši. Piedevām straume iet Daugavas virzienā, tātad līmenis turpina kristies ne
From January 29, 2014

From January 29, 2014

From January 29, 2014

Zivis atlaidām un devāmies ar Anatoliju uz Ķīšezeru. Domājām pastaigāt, pameklēt asari posmā no Nabas kakta līdz Zundaga kaktam. Jau pienākot pie ezera uzreiz bija skaidrs, ka arī te ar līmeni ir problēmas!
From January 29, 2014

Visur nenormāli sekls. Sajūta, ka staigā virs akvārija un, ik pa laikam, redz arī kādu zivi vai pat zivju bariņu. Urbt nav kur, visur riktīgi sekls! nene
From January 29, 2014

From January 29, 2014

Kaut kur tomēr paurbāmies, bet nu vējš arī negants uz ezera. Pūš cauri visām drēbēm. Kad pagriež vējam muguru, tas pūš pa slideno ledu prom, pašam pat nav jāiet :D
From January 29, 2014

Biku pastaigājām, paurbām, dažas zivteles arī noķērām, tad nospļāvāmies un devāmies pa mājām :D
Šitādu monstru es laikam pirmo reizi noķēru, pie kam uz bļitku! taada
From January 29, 2014

Un te mans varenais Ķīšezera loms. Atlaist vairs nevarēja, jo bija sasaluši, tāpēc paņēmu vien mājās. Pielikšu klāt vakardienas asariem un vienai reizei būs ko sacept zivs
From January 29, 2014

Ne asakas visiem! hello

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

BorodaDatums: Trešdiena, 29.01.2014, 17:03 | Ziņa # 2108

Ūdens līmenis Andrejostā. Vislak A, DA vējš, viss ūdens aizpūsts...
Pielikumi: 4025179.jpg (67.1 Kb)

parcopiDatums: Trešdiena, 29.01.2014, 17:27 | Ziņa # 2109
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14127
Reputācija: 118
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Boroda ir tabulu fanāts :D

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

J0nisDatums: Trešdiena, 29.01.2014, 23:45 | Ziņa # 2110
Kompānijas dvēsele
Komentāri: 2377
Reputācija: 44
Quote parcopi ()
Boroda ir tabulu fanāts

arhikteturainis nemaz nenozīmnē tabulnieku. Borada mums vienkāši ir arhitabulnieks :)

Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…

martiDatums: Ceturtdiena, 30.01.2014, 12:00 | Ziņa # 2111
Estēts
šodien, rīt un izskatās, ka arī parīt ir īpaši piemērotas dienas copei svilpo
es atvainojos - dropei :D

BorodaDatums: Ceturtdiena, 30.01.2014, 19:10 | Ziņa # 2112
Quote J0nis ()
arhikteturainis nemaz nenozīmnē tabulnieku. Borada mums vienkāši ir arhitabulnieks :)

BorodaDatums: Ceturtdiena, 30.01.2014, 19:30 | Ziņa # 2113

Speciāli Jonim, lai zin, kas Andrejostā notiek. :D
Pielikumi: 8268813.jpg (122.0 Kb)

J0nisDatums: Piektdiena, 31.01.2014, 09:41 | Ziņa # 2114
Kompānijas dvēsele
Komentāri: 2377
Reputācija: 44
Viss skaidrs :) var palikt mājās :D

Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…

kristishsDatums: Piektdiena, 31.01.2014, 19:09 | Ziņa # 2115
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 43
Reputācija: 0
Ka ir,blitkai ir jaliek gredzens vai nav?
Un auklai sien klat karabini vai vienkarshi sien klat blitku?

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv