[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: Zivinens, eduks, kapracis, Zivnieks  
Kur? Kā? Uz ko? Kāds ledus?
urmaasDatums: Pirmdiena, 20.01.2014, 21:46 | Ziņa # 2011
Grupa: Savējie
Komentāri: 1688
Reputācija: 19
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Nosauc vismaz 10 publiskās ūdenskrātuves, kurās ir ieviesta LM. Ja no tām vismaz 8 pēc LM ieviesšanas būs Reāli savairojušās zivis kā pirms, tad ari turpināsim diskusiju par LM lietderību. Okey? :)

Vienīgais darbs kurš baro,tā ir ēsšana! ;)

BorodaDatums: Pirmdiena, 20.01.2014, 21:58 | Ziņa # 2012
Grupa: Dzēstās
Quote Ashuks ()
Nē, neko necenšos uzspiest, tikai manas domas.

Man brīžiem ir tādas pašas domas. Maksāju 10ls gadā, bet nekas nenotiek. Kopā it kā esot 100 tūkstošu makšķernieku, kuri nopērk MK. Nu ok, daži pērk uz 3 mēnešiem. Bet kopā sanāk apaļa summa. Tā licencētā makšķerēšana jau neatrisina problēmu. Tā vnk ļauj dažiem tuvu stāvošajiem bik uzvārīties un kompensēt savus izdevumus, pērkot MK, jo LM organizētāji jau ķer tāpat savos laukos, bez maksas... tas ļauj dažiem ķert tur kur vēlas un tad, kad vēlas... pie viena arī piedzīt sodu no durakiem, kas arī grib būt kruti un arī grib to pašu...
Kur tad pie mums ir tā LM? Tur kur ir zivtiņas. Tukšās upēs un ezeros - tur LM nav.

spulgitsDatums: Pirmdiena, 20.01.2014, 22:04 | Ziņa # 2013
Komentāri: 1121
Reputācija: 16
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Boroda.Kamēr šitie antiņi domās tik par sevi (kā apzakt mūs copmaņus)nekas nemainīsies.Visiem viņiem vo

Es nekad nestrīdos !Es tikai izskaidroju kāpēc man ir taisnība!

krutais1900Datums: Pirmdiena, 20.01.2014, 22:50 | Ziņa # 2014
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 6
Reputācija: 0
Šodien biju patestēt ledu ar vergu. Tātad priedainē tur kur otrs kanāls no tilta puses ietek lielupē tur varēja pāriet pāri visai lielupei un ledus biezums ir vidēji no 10-13cm, švakāks jūrmalas pusē - ap 7-8 cm. Varkaļnieka rajonā tas pats tur veči smukus asarus uz motili ķēra, atkal uz bļitku nekā. Teica ka vakar divas vimbas dabūja uz motili. Starp tiltiem bars uz vimbu sēdēja upes vidū un bija trāpijušās trīs kriminalkas.

je6kaDatums: Pirmdiena, 20.01.2014, 23:39 | Ziņa # 2015
Savējais
Komentāri: 1170
Reputācija: 38
Quote parcopi ()
Nē, nē. Būs 15.februārī

Aigar nekur tālu nevar rīkot, 15 datumā spēle pret Zviedriem! ja Lai var paspēt.... plaude vai arī kādā krogā kur ir TV.... Sarauj!!!
cempion

Ja dzīvo pēc principiem, tad principā sūdos!

spulgitsDatums: Pirmdiena, 20.01.2014, 23:47 | Ziņa # 2016
Komentāri: 1121
Reputācija: 16
Foršs skats sēž visi krogā uz savām kastēm un ar balalaikām rokās lūr hoķi

Es nekad nestrīdos !Es tikai izskaidroju kāpēc man ir taisnība!

je6kaDatums: Pirmdiena, 20.01.2014, 23:57 | Ziņa # 2017
Savējais
20:00 Men's Prelim. Round - Group C SWE - LAT

Oo, baigi labi spēle vakarā, tad jau nav ko iespringt, ķeram žives.... ja plaude

parcopiDatums: Otrdiena, 21.01.2014, 13:51 | Ziņa # 2018
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14128
Reputācija: 118
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Quote je6ka ()
Oo, baigi labi spēle vakarā, tad jau nav ko iespringt, ķeram žives...

Ar "ķeram zivis" iepriekšējās reizes bija, kā bija :D

Rīt beidzot atklāšu sezonu, nevaru vairs sagaidīt! prieks
Ceru, ka saķeršanās ar RPP nebūs! svilpo

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

je6kaDatums: Otrdiena, 21.01.2014, 14:18 | Ziņa # 2019
Savējais
Quote parcopi ()
Rīt beidzot atklāšu sezonu, nevaru vairs sagaidīt! prieks

Ne asakas! Es arī iespējams rīt iespēšu patirināt.... ja

J0nisDatums: Otrdiena, 21.01.2014, 14:22 | Ziņa # 2020
Kompānijas dvēsele
Komentāri: 2377
Reputācija: 44
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
Quote je6ka ()
Es arī iespējams rīt iespēšu patirināt....

Tev lai patirinātu sākumā jāiegādājas jauni naži :D vai nu par tādu pašu samaksu varēsi izīrēt no manis :D

Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…

je6kaDatums: Otrdiena, 21.01.2014, 15:12 | Ziņa # 2021
Savējais
Quote J0nis ()
vai nu par tādu pašu samaksu varēsi izīrēt no manis :D

Viltīgi :D Bet vel bori nemaz nevajag, drošāk ir ar vergu... un pa vecajām lunkām kā pats minēji

ZivnieksDatums: Otrdiena, 21.01.2014, 15:15 | Ziņa # 2022
Stāstnieks
Grupa: Moderatori
Komentāri: 3480
Reputācija: 41
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
Es gribu patirināt...tagad :D

Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!

AnatolijsDatums: Otrdiena, 21.01.2014, 16:10 | Ziņa # 2023
Zvērināts pludiņmakšķernieks
Komentāri: 1033
Reputācija: 18
Man rīt uz poliklīniku, bet pēc tam iespējams pievienošos Aigaram. A parīt mums doma uz Vecdaugavu

Za ribalku!

eduksDatums: Otrdiena, 21.01.2014, 16:54 | Ziņa # 2024
Vēžu cienītājs-makšķernieks
Grupa: Moderatori
Komentāri: 1377
Reputācija: 15
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba Kluba Vadiba Kluba Vadiba
Quote Zivnieks ()
Es gribu patirināt...tagad :D

Sākumā patirini... tad parausti ;) :D svilpo ...

Visgaršīgākā zivs ir tā, kas ir uz galda!

HugoDatums: Otrdiena, 21.01.2014, 18:27 | Ziņa # 2025
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 7
Reputācija: 0
raksta Šodien Lilastē no 12-15 veseli 7 gab.
Filmēšanas laikā neviena zivs nav cietusi. ;)

Ledus biezums 18-20cm, nepārtraukti krakšķ.

Ziņojumu laboja Hugo - Otrdiena, 21.01.2014, 18:30

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv