[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: Zivinens, eduks, kapracis, Zivnieks  
Kur? Kā? Uz ko? Kāds ledus?
parcopiDatums: Pirmdiena, 20.01.2014, 19:11 | Ziņa # 1996
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14128
Reputācija: 118
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Quote J0nis ()
Galvenais lai ne 21,22 vai 23 feb

Nē, nē. Būs 15.februārī, ja laika apstākļi ļaus sacenēm notikt, vīriešu dienu varēsi svinēt bez bēdu :D

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

BorodaDatums: Pirmdiena, 20.01.2014, 19:16 | Ziņa # 1997
Grupa: Dzēstās
Quote parcopi ()
Runājot par kausu. Kausa izcīņa notiks 15.februārī, ja laika apstākļi to ļaus. Par ūdenstilpni tiksim skaidrībā tuvāko dienu laikā :)

Ceru, ka līdz tam laikam salāpīšos... :)

BebrsDatums: Pirmdiena, 20.01.2014, 19:36 | Ziņa # 1998
Grupa: Moderatori
Komentāri: 1412
Reputācija: 13
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
šodien gribēju atklāt sezonu bet autiņš tā ar nepieleca. Cerams ka rīt būs ja

Nav bildes- nav zives :D

BorodaDatums: Pirmdiena, 20.01.2014, 19:40 | Ziņa # 1999
Quote Bebrs ()
šodien gribēju atklāt sezonu bet autiņš tā ar nepieleca. Cerams ka rīt būs ja

Bet Tev taču nav Latgale? Pie -10 vajag lekt. Nu ja akucis ir slīkucis, tad nekā.

urmaasDatums: Pirmdiena, 20.01.2014, 19:41 | Ziņa # 2000
Grupa: Savējie
Komentāri: 1688
Reputācija: 19
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Šodien ap pusdienlaiku Vecdaugavā nav manīts neviens copmanis. Par nedrošu ledu ūdenstilpju krastos tikšot uzstādsītas attiecīgas zīmes. Ja zīmju nav,tātad ledus skaitās droš. svilpo
Zivnieks
No tavas rotanu peļķes vēl pāris dienas atpakaļ copmaņi esot nodzīti. ;)

Vienīgais darbs kurš baro,tā ir ēsšana! ;)

parcopiDatums: Pirmdiena, 20.01.2014, 20:11 | Ziņa # 2001
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14128
Reputācija: 118
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Īstenībā varētu celt prasību tiesā pret Rīgas Domi, tikai vajadzētu jursitu, kas pareizi sastāda iesniegumu. Būtiskākais šajā visā man šķiet, ka:
Tiek pārkāptaptas manas tiesības uz brīvu pārvietošanos
MK tiek pirkta uz gadu, tad gribētu saņemt atpakaļ naudu par to periodu, kad ledus ir "bīstams", vai lai man apmaksā ceļu un es braukšu izmantot savas tiesības ārpus Rīgas.
Tik vien zin, kā ļimonus atmazgāt un kaut kādas debīlas rīdzinieku kartes ieviest dusma

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

BorodaDatums: Pirmdiena, 20.01.2014, 20:23 | Ziņa # 2002
Quote parcopi ()
kaut kādas debīlas rīdzinieku kartes ieviest dusma

Vot par šito es neko nesaprotu. Man ir izziņa no kāda 2006.gada, ka esmu rīdzinieks ar deklarēto adresi Rīgā.
Ja netic, lai pārbauda. Nafig man mocīties un tērēt laiku, lai saņemtu vells zin kādu karti. Lai paši pārbauda, kā piemēram, ceļu policija. Uz manu vēstuli, lai paskaidro, kas un kā, VARAM nav atbildējis...

AshuksDatums: Pirmdiena, 20.01.2014, 20:26 | Ziņa # 2003
Jaunais censonis
Komentāri: 137
Reputācija: 8
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Kluba Vadiba
Nu, varat kaut teikt, ka esmu pret sienu dauzīts,jo zinu,ka liela daļa cilvēku ir pret manu ideoloģiju. Es uzskatu,ka tās MK vajadzētu aizliegt kā tādas, tā vietā manuprāt labāk katrai publiskai ūdenstilpei vajadzētu ieviest licenšu sistēmu. (Protams, par saprātīgām cenām, tā lai tas nesit pa kabatu..) Respektīvi, gribētu, lai par to naudu attiecīgajā ūdenstilpē tiktu laisti iekšā zivju mazuļi un man arī ir zināma skaidra situācija, cik un ko no konkrētās vietas drīkstu ņemt mājās, jo tie vispārīgie noteikumi , manuprāt, ir galīgi garām..

Kā jau minēju liela daļa cilvēku manu domu uzskata par jocīgu, bet man šķiet tas kaut kā sakarīgāk, sakārtotāk.. Un vēl būtu labi, ka to licenci var iegādāties vietējā kioskā uz vietas, nevis, lai man jāskraida pa puspasauli ,lai MK dabūtu. ;)

Un vēl patīkami būtu, ja nopērkot licenci man ir garantija, ka man būs brīva vieta kur darboties(ar to es domāju sakopts krasts, lai varētu ar komfortu copēt.

Normālās valstīs, man šķiet, kaut kas līdzīgs arī tiek realizēts, taču pie mums kā vnm viss ir "nedaudz" citādāk.

BorodaDatums: Pirmdiena, 20.01.2014, 20:44 | Ziņa # 2004
Quote Ashuks ()
lai man jāskraida pa puspasauli ,lai MK dabūtu. ;)

Ir internets. Pērc droši.
Publiskās ūdenskrātuvēs mēs copējam, jo pērkam MK. Bet prihvatizatori mums parādās uz katra stūra. Iekasē piķi, bet neko nedara. Tāpēc mēs esam tur kur esam. Zivju skaits principā nav mainījies entos gadus. Nu ja salaiž ķīmiju upē, tad gan... Latvija ir tik maza... Ir privāti dīķi, kuros salaistas zivis. Samaksā un ķer. Bet kāpēc man jāpērk vēl papildus licence publiskajos ūdeņos, ja esmu samaksājis par MK? Un plus tīklinieki jem savas lētās licences un kāš publiskos ūdeņus?

spulgitsDatums: Pirmdiena, 20.01.2014, 20:51 | Ziņa # 2005
Komentāri: 1121
Reputācija: 16
Man MK vairāk nevajag ,man po

Ashuks.Krasti nu nekad nebūs sakopti visur,Po vai maksāsi par licenzi vai nē jo ir visādi indivīdi kas piedirš

Es nekad nestrīdos !Es tikai izskaidroju kāpēc man ir taisnība!

urmaasDatums: Pirmdiena, 20.01.2014, 20:51 | Ziņa # 2006
Komentāri: 1688
Reputācija: 19
Quote Ashuks ()
tā vietā manuprāt labāk katrai publiskai ūdenstilpei vajadzētu ieviest licenšu sistēmu.

Ja tev ir vēlēšanās copēt par maksu(LM) tad dari to privātajos dīķos.Neviens tev to neliedz. Uzspiest savu vēlmi citiem, nebūtu prātīgi.

Vienīgais darbs kurš baro,tā ir ēsšana! ;)

AshuksDatums: Pirmdiena, 20.01.2014, 21:33 | Ziņa # 2007
Jaunais censonis
Komentāri: 137
Reputācija: 8
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Kluba Vadiba
Nē, neko necenšos uzspiest, tikai manas domas. Ok, par to apkārtnes sakopšanu piekrītu. Lai nu kā ir ar to sistēmu, bet visvairāk kaitina tā neziņa par to, kur tā nauda paliek.

BorodaDatums: Pirmdiena, 20.01.2014, 21:40 | Ziņa # 2008
Quote Ashuks ()
visvairāk kaitina tā neziņa par to, kur tā nauda paliek.

MK nauda daļēji, pat ļoti, aiziet valsts kopējā budžetā. Nu visādu sīkumu lāpīšanai (pensionāri, skolotāji, ārsti, ceļu remonti utt). Nezinu cik precīzi, bet ūdeņos atgriežas pavisam nedaudz. Normāli būtu, ja visa MK nauda atgriestos Latvijas ūdeņos. Bet mūsu valdībām dziļš pietupiens, viņi labāk izkārto 100 štukas Vaidavas HES īpašniekiem, kas pieirsa upi, nekā laidīs zivis vai uzturēs kaut ko, no MK ieņēmumiem.

BorodaDatums: Pirmdiena, 20.01.2014, 21:42 | Ziņa # 2009
Quote Ashuks ()
visvairāk kaitina tā neziņa par to, kur tā nauda paliek.

Nu tā jau visus kaitina... bet atbildes nav. Nu man nav vismaz...

BorodaDatums: Pirmdiena, 20.01.2014, 21:43 | Ziņa # 2010
Ah, aizmirsu - mums tak Rīgā ir tapis tilts un bibliotēka. :D

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv