[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: Zivinens, eduks, kapracis, Zivnieks  
Kur? Kā? Uz ko? Kāds ledus?
ZivnieksDatums: Ceturtdiena, 16.01.2014, 18:04 | Ziņa # 1936
Stāstnieks
Grupa: Moderatori
Komentāri: 3480
Reputācija: 41
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
maz ko viņi tur sola :D tagad ir auksts, tas arī jāizmanto :) ja šitas nokusīs, laidīs laivu iekšā un mauks tālāk :)

Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!

AshuksDatums: Ceturtdiena, 16.01.2014, 18:13 | Ziņa # 1937
Jaunais censonis
Komentāri: 137
Reputācija: 8
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Kluba Vadiba
Pēdējā laikā man vispār ar copi švaki, gandrīz nekur netieku. :D

urmaasDatums: Ceturtdiena, 16.01.2014, 18:16 | Ziņa # 1938
Grupa: Savējie
Komentāri: 1688
Reputācija: 19
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Quote Zivnieks ()
maz ko viņi tur sola tagad ir auksts, tas arī jāizmanto ja šitas nokusīs, laidīs laivu iekšā un mauks tālāk

Mans ar vēl laivu un motorīti nav ieziemojis. ;)
Gaidu plusus. :)

Vienīgais darbs kurš baro,tā ir ēsšana! ;)

ZivnieksDatums: Ceturtdiena, 16.01.2014, 18:22 | Ziņa # 1939
Stāstnieks
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
man gan tur pašvaki...droši vien, ka mans kanālītis līdz pavasarim vairs neatkusīs, līdz ar to savu laivu nekur iekšā vairs nedabūšu...

urmaasDatums: Ceturtdiena, 16.01.2014, 18:35 | Ziņa # 1940
Grupa: Savējie
Komentāri: 1688
Reputācija: 19
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Quote Zivnieks ()
man gan tur pašvaki...droši vien, ka mans kanālītis līdz pavasarim vairs neatkusīs, līdz ar to savu laivu nekur iekšā vairs nedabūšu...

Lai tik atlaižās. Tad kko izdomāsim. Kopš izdomāts bairītis, varam ari vienoties. :)

Vienīgais darbs kurš baro,tā ir ēsšana! ;)

ZivnieksDatums: Ceturtdiena, 16.01.2014, 18:37 | Ziņa # 1941
Stāstnieks
alus

BorodaDatums: Ceturtdiena, 16.01.2014, 18:48 | Ziņa # 1942
Grupa: Dzēstās
Quote parcopi ()
Un nobeigumā, nu jau ikgadējais ledus testa video :D

Izskatās, ka paliek labs! ja

parcopiDatums: Ceturtdiena, 16.01.2014, 18:49 | Ziņa # 1943
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14128
Reputācija: 118
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Uztinu visām ziemas copenēm jaunās auklas un jau katrai galā kaut ko piesēju. Izbesījos tīt tās smalkās auklas un siet tām kaut ko galā - esmu atradis no tiem smalkajiem diegiem :D Pārcilāju kasti, esmu gatavs, biku tik mormenes un bļitkas vēl vajag, un jaunus nažus borim, bet tas sīkums - principā kaut šodien varētu kāpt virsū :D
A reāli laikam uzkāpšu trešdien vai ceturtdien vai trešdien un ceturtdien.......ja būs kur uzkāpt ne pārāk tālu no manas dislokācijas :) Varētu rīt, bet šodien redzētais ledus manu svaru neturēs :D

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

AshuksDatums: Ceturtdiena, 16.01.2014, 18:53 | Ziņa # 1944
Jaunais censonis
" Varētu rīt, bet šodien redzētais ledus manu svaru neturēs" Nu šī iemesla dēļ vien ir vērts sākt nodarboties vairāk ar sportu, ja to būtu cītīgi darījis, tad varētu kaut rīt. :D

parcopiDatums: Ceturtdiena, 16.01.2014, 18:57 | Ziņa # 1945
Multimakšķernieks
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Es jau nodarbojos, nodarbojos chukle
Šodien 12.30km ar velo un 9,64km ar kājām :) Tikai, ko tas līdz, ka pēc tam četras dienas atkal sēžu un riju :D

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

BorodaDatums: Ceturtdiena, 16.01.2014, 19:02 | Ziņa # 1946
Quote parcopi ()
Tikai, ko tas līdz, ka pēc tam četras dienas atkal sēžu un riju :D

Mana diēta - nopērku svaigu kāpostgalvu, kad gribās ēst, tad ņemu lapu pa lapai un kā trusis graužu nost. :)
Ir i vitamīni, i organismu attīra. Ļoti labi noder skatoties TV. :)

parcopiDatums: Ceturtdiena, 16.01.2014, 19:07 | Ziņa # 1947
Multimakšķernieks
Un ja man vēl tik ļoti negaršotu alus un kaut ko piekost pie tā, tad jau būtu pavisam feini :D
Es domāju, ka šogad vēl biežāk forelēs maukšu, apvienošu patīkamo ar lietderīgo kā teikt. Jo abi darbi sēdoši un pēdējo divu gadu laikā tiešām par daudz jau svars uzņemts, vairs pat pašam neliekas ok :D
Bet tas viss tagad ir pupu mizas, galvenais, lai trešdien vēl nebūtu plusi, lai varu atklāt zemledus copes sezonu!

BorodaDatums: Ceturtdiena, 16.01.2014, 19:14 | Ziņa # 1948
Man ar sēdošais ipio, jau kuro gadu.... jostas vieta un spranda jau kauc... šodien rentgenus sataisīju, pirmdien dakters... Jei bogu, nebūs labi...

parcopiDatums: Ceturtdiena, 16.01.2014, 19:26 | Ziņa # 1949
Multimakšķernieks
Boroda, ir nedaudz starpība sēdēt 8stundas, vai pa 48stundām un vēl pa 48stundām :D
Sevišķi "kustīgs un veselīgs, ar regulārām ēdienreizēm un vitamīniem bagātu pārtiku" man sanāk otrs darbs :D
Kā tur bija dienvdvidparkā - es neesmu resns, es esmu būdīgs! :D
http://www.windguru.cz/lv/
Izskatās, ka trešdien toč tikšu uz ledus! prieks
Veicās tiem, kas jau brīvdienās tiks! Šoreiz pat biku skauž, bet tikai nedaudz :D

AshuksDatums: Ceturtdiena, 16.01.2014, 19:46 | Ziņa # 1950
Jaunais censonis
Par foreļiem runājot.. Biju aizstaigājis uzmest aci upei.. Nu, līmenis, protams, ir augšā, bet man ļoti gribētos, lai tāds izskatītos tās normālais ūdenslīmenis, jo vasarā,piemēram ,vispār bija katastrofa. Tik zemu līmeni vēl redzējis nebiju. ;)

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv