Uztinu visām ziemas copenēm jaunās auklas un jau katrai galā kaut ko piesēju. Izbesījos tīt tās smalkās auklas un siet tām kaut ko galā - esmu atradis no tiem smalkajiem diegiem Pārcilāju kasti, esmu gatavs, biku tik mormenes un bļitkas vēl vajag, un jaunus nažus borim, bet tas sīkums - principā kaut šodien varētu kāpt virsū A reāli laikam uzkāpšu trešdien vai ceturtdien vai trešdien un ceturtdien.......ja būs kur uzkāpt ne pārāk tālu no manas dislokācijas Varētu rīt, bet šodien redzētais ledus manu svaru neturēs
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
" Varētu rīt, bet šodien redzētais ledus manu svaru neturēs" Nu šī iemesla dēļ vien ir vērts sākt nodarboties vairāk ar sportu, ja to būtu cītīgi darījis, tad varētu kaut rīt.
Es jau nodarbojos, nodarbojos Šodien 12.30km ar velo un 9,64km ar kājām Tikai, ko tas līdz, ka pēc tam četras dienas atkal sēžu un riju
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Tikai, ko tas līdz, ka pēc tam četras dienas atkal sēžu un riju :D
Mana diēta - nopērku svaigu kāpostgalvu, kad gribās ēst, tad ņemu lapu pa lapai un kā trusis graužu nost. Ir i vitamīni, i organismu attīra. Ļoti labi noder skatoties TV.
Un ja man vēl tik ļoti negaršotu alus un kaut ko piekost pie tā, tad jau būtu pavisam feini Es domāju, ka šogad vēl biežāk forelēs maukšu, apvienošu patīkamo ar lietderīgo kā teikt. Jo abi darbi sēdoši un pēdējo divu gadu laikā tiešām par daudz jau svars uzņemts, vairs pat pašam neliekas ok Bet tas viss tagad ir pupu mizas, galvenais, lai trešdien vēl nebūtu plusi, lai varu atklāt zemledus copes sezonu!
Boroda, ir nedaudz starpība sēdēt 8stundas, vai pa 48stundām un vēl pa 48stundām Sevišķi "kustīgs un veselīgs, ar regulārām ēdienreizēm un vitamīniem bagātu pārtiku" man sanāk otrs darbs Kā tur bija dienvdvidparkā - es neesmu resns, es esmu būdīgs! http://www.windguru.cz/lv/ Izskatās, ka trešdien toč tikšu uz ledus! Veicās tiem, kas jau brīvdienās tiks! Šoreiz pat biku skauž, bet tikai nedaudz
Par foreļiem runājot.. Biju aizstaigājis uzmest aci upei.. Nu, līmenis, protams, ir augšā, bet man ļoti gribētos, lai tāds izskatītos tās normālais ūdenslīmenis, jo vasarā,piemēram ,vispār bija katastrofa. Tik zemu līmeni vēl redzējis nebiju.