Mana diēta - nopērku svaigu kāpostgalvu, kad gribās ēst, tad ņemu lapu pa lapai un kā trusis graužu nost. Ir i vitamīni, i organismu attīra. Ļoti labi noder skatoties TV.
Un vēderiņš piepūties un māja jāvēdina
Es nekad nestrīdos !Es tikai izskaidroju kāpēc man ir taisnība!
ja no rīta nebūs grūši, tad es uz dzirnīti rītā padošos, kaut gan pie kundzenes jābūt arī staigājamam, ne pa vidu protams šorīt Daugava pie tiltiem arī cieti
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Sakrāmēju jau kasti, esmu starta pozīcijā. Trešdien kā no darba būšu mājās, tā laižu uz copi
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
piekrītu borodam. es šitādā spelgonī nelīdīšu uz ledus domāju, ka arī cope nebūs vēl nekāda dižā. zivei jāaprod ar jauno situāciju. un es nemaz netieku arī vēl
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
Šodien sezonu atklāju Jūdažu ezerā .No rīta puses ašuki ķērās diezgan raiti uz mormiškas,bija pat kaut kas smukāks pieķēries kā piecirtu tā makšķerīte salūza,pāris minūtes vēl pacīnijos ,bet pārtrūka aukla.Pec pulksten diviem cope galīgi pieklusa.Paprovēju Buma bļitku paraustīt ,rezultātā viens asarīts un viena rauda kurai visi trīs āķi mutē.Karodziņ makšķere ar visu dienu klusēja.Laiciņs gan bija labs ,ledus ar viss staigājams.Forša atpūta bija šodien ,jāizdomā tik vakarā uz kurieni rīt braukt pacopēt.