Priekšlikumi ir !! Atālums nav šķērslis ,kāpēc neaizbraukt ciemos pie foruma biedriem Sametamies mašīnās lielākās kaudzēs un laižam Nav jau vasara ka vajadzīgas teltis laivas un un visādi pārējie sildītāji ka nevar saspiesties :}Būtu ļoti pagodināts iepazīties ar pašu Bebra kungu Gaujas skaistākajās ,zivīgākajās vietās Parasti visas sacensības notiek pāris stundu laikā,šoreiz ņemam izņēmumu un taisam sacenes uz divām dienām . Nakts mājas pie Bebrs kunga ,vakariņas no uzvarētāja Rīgas ezerus toč vairs negribas Vajadzētu ko pamainīt ,tad varētu salīdzināt vai tiešām vasaras salidojumiem atrunas ir tikai lielais gaisa gabals (naudas patēriņš) vai vienkārša foruma piesārņošana ar nesakarīgām atrunām nu kautkā tā
Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…
Nē, J0nis uz Gauju grib Bet es uz ledus tur vairs savu kāju nesperšu nekad mūžā
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
joni - tu droši vien, ka domāji nevis gauju, bet ventu
Nē, nē Gauju nē Ventu ,Ventu !!! Neēsmu nekad Ventā makšķerējis. Gauja -kas ir Gauja, tāds sūdu strauts bez zivīm :D:D Un vispār man jau besī šitāds laiks
Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…
Zivju tur ir daudz, bet tā ir upe, kas jāatkož un nepārtraukti mainās. Tikai vot ziemā es tur savu kāju virsū vairs nesperšu. Ventā no ledus ar neesmu ķēris - tikai vaļējos ūdeņos un pārsvarā Ventspils pusē. A šitais janvāra lietus jebkuru piebesīs
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
urmaas, Tauta i tā jau nocietusies - a te pavisam nosiekalosies līdz ceļiem ... Pirmajā pirmā ledus cēlienā tā i netiku pie pa īstam kārtīgiem asariem - tad jau redzēs, varbūt tas izdosies ar 2. ledus cēlienu!
Sveiciens savējiem! Sen gan nav bijis laika jūsu pulkā te apgrozīties, bet skatos, ka visi jau nažus pa desmit reizēm uztrinuši un kastēm saturu arī pārcilājuši ne vienu reizi vien. Es gan tāds jocīgs šajā sakarā. Nez kāpēc pēc Ziemassvētkiem tā vēlme pēc ledus pārgāja,jau it kā samierinājos, bet cerams, ka situācija mainīsies. Nu, ja nē, tad citas zivis arī var ķert.
A kā tur ir ar laika ziņām... Vai tad nesolīja, ka drīz atkal siltāks paliks?