Wow! Gan interesants ašuks padevies! P.s. moš šis arī ir tas "Marmora jeb karaliskais" asaris, ko man viens kolēģis mēģinājis iestāstīt, ka Lubānā varot noķert...
Tiko atgriezos no cop, biju tepat Iecavas upē, pašvaki, 3 asari 70-170g un viena cop uz ūdu, smuki tina auklu ārā, nu jau sacerējos, piecērtu, bet šoreiz nekā. Tā lūk!
Esam ar Anatoliju atpakaļ, atskaite kaut kad vēlāk. Jāpaspēj līdz 15:00 uz TA vietu
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Tātad bijām uz pāris stundām ar Anatoliju šodien Vecdaugavā Cilvēku tik daudz, cik es nekad uz Vecdaugavas vēl neesmu manījis. Ledus arī tāds vietām "ne pārāk", sevišķi Audupes galā. Tātad es sēdēju uz diviem karogiem, Anatolijs uz vienu karogu un paralēli copēja. Es copēju tikai pašā sākumā, kamēr noķēru divus ašukus, ko likt uz karoga. Pa trim karogiem kopā bija viena cope ij ta līdaka baigi ātri ašuku izspļāva Nepaspēju pat pieiet, lai piecirstu, kad aukla vairs netinās ārā A sencim uz parasto copeni tikai sīči Te foto no šodienas
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Pazīstamas vietas Es gan tur tikai atklātos ūdeņos esmu copējis