Pats sestdien un svētdien došos inspicēt Taurenes/Dzērbenes apkārtnes ezerus. Ir info, ka ledus ir labs un arī copīte notiekoties. (P.S. Tikko pamanīju, ka man piesprausts pirmais foruma medālis par aktivitāti Nav jau mega daudz to ierakstu, taču tāpat patīkami. Sory par offtopic)
Esmu tur bijis daudzus gadus atpakaļ, tiesa, tas bija vasarā un uz brekšiem. Nekas baigi dižs nebija, bet kaut kas ķērās. Cik atceros, tad ezers bija diezgan padziļš. Domāju, ka noteikti ir vērts pataustīties, jo zivtiņa tur ir.
Licenses cik saprotu tur tak nevajag ? Par medāli pienākas arī balva
Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
JOnis, tur nekādas licences toč nav vajadzīgas. Ja nu vienīgi visa zeme apkārt ezeram sapirkta, saliktas privātīpašumu zīmes un netiek klāt. Bet domāju, ka tik traki tur nav.
JOnis - Es tepat zemledus makšķerēšanas sadaļa Kas? kur? Ko? Kā? iemetu pagaru atskaiti par sestdienas copi divos Taurenes puses ezeros. Ledus tajā galā ļoti labs (caurmērā 12-15cm labas struktūras ledus) un domāju, ka arī šajā vīkendā varēs braukt, BET, pie šiem plusiem būs baigais ūdens virsū un tad gan sanāks uz ledus sēdēt kā peļķē. Tas nav priekš manis, tāpēc es laikam tomēr gaidīšu mīnusus.
Ja līdz āliņģim zaļo dabūšu šosezon, tad visticamāk uz ledus ar dabūšu! Uzmeistaroju šodien šādu! /15.4. izmantot uztveramo āķi (gafu) zivju uztveršanai (izņemot makšķerēšanu no ledus)/
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Praktiski gatavs. Pēdējie sīkumi iegādāti, ledu tik vajag!
domāju, ka 7dien droši varēs staigāt visur pierīgā. Rīgā gan ir aizliegums atrasties uz ledus un nez kad atcels, bet Dūnītis, Lilaste, Dzirnezers vēsā mierā.
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Dzirnītis un Dūņezers man labāk patīk kā Lilaste, tieši ziemā. Vasarā tieši Lilastes labāk patīk. Bet ar visiem viņiem un vēl Umīti, man saistās daudz labas bērnības dienu un pusaudžu dienu atmiņas. Tāpēc visi tie ezeri man joprojām diezgan tuvi!