Laikam jau arī gaumes lieta. Savulaik ļoti daudz eksperimentēju ar pērlītēm un no tām atteicos, man vismaz likās ka atregulēt bļitku spēli ar šām bija pagrūti. Ventiļgumijas loksnīte un kembriki man arsenālā jau pēdējos 3 gadus - no tiem atteikties pagaidām netaisos, apmierina rezultāti...
Sveiki man mājās stāv viena lieka mīkstā feeder spicīte, ja es to pieliktu pie ziemas makšķerītes tad es varētu redzēt vai sajust copi? Ar to makšķerīti kurai galā ir viens riņķītis varētu labi sajust pat 10cm.gara asarīša copi, jo es vienmēr izmantoju sardziņu un kad pieliek bļitku vai balansieri makšķerītes galam ir jāieliecas nedaudz vai nē?
Pirms atdot meitai izmeiģini vairākās ūdenos,savādāk būs kā man,uzklapēju bļitkas aizbraucu uz Usmu nastrādā,nometu plauktā,bet te sanāca aizbraukt uz ķīšezeru un srādāja ok.Veiksmi eksperimentos.Ne asakas
Es nekad nestrīdos !Es tikai izskaidroju kāpēc man ir taisnība!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)