Es nezinu kā tas brīnums pareizi saucas,bet vai kāds māk pagatavot čortikus?Man tas asocējas ar tādu kā sviniņu apakšā un lielu cilpu uz kuras ir divi āķi un cilpa sienās pie pamatauklas.Kāds zin kā tas brīnums īsti saucas un kā viņu pagatavot?
Manuprāt vieglāk veikalā nopirkt gatavus. Viņi ir dažādu veidu un nav dārgi. Protams, ja ir vēlme taisīt pašam, tad var to darīt
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Ielikšu. Tik tie pirmie mēģinājumi nekad nav ideāli un pirmo es nekrāsošu,lai paliek dabīgā krāsā tad būs ar ko eksperimentēt uz ko ņem labāk.Krāsotu ,nekrāsotu u.t.t.
Re kādi man divi ir, abi gan pirktie. Viens ir kaut kāda kukaiņa imitācija(iespējams spāres kāpura), otrs pavisam vienkāršs. Uz to parasto esmu jūrā dažus asarus noķēris, bet ziemā gan nevienu no šiem neesmu mēģinājis, man tie šķiet pārāk lieli, kaut gan kas zin Katrā gadījumā, varbūt vari pasmelties kādu ideju nākamajiem brūvējumiem
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Jā šie ir palieli toties ,ja ņem tad ņem vai nu kārtīgs asaris vai līdaka,jo uz mazajiem kādus es taisīšu mazie asarīši ņem droši. Lielupē man iedeva pamēģināt.Ķērās.Lielie neņēma ,bet mazie viens pēc otra nāca ārā + tam es tikai vienreiz nomainīju āliņģi. Uz tā pirmā Giganta viens vietējais ķēra tikai viņam viņš bija mazāks un viņš saķēra vairāk nekā pārējie.