priekš ašuka labākās vietas manā ezera galā ir langas līcis/rags un sēklītis pie golfa kluba kants. bet nu tur ledus ir kā siets un brālīgā atmosfēra. un ar ne vienmēr ņem tur. un ja ņem, tad ar labāk uz murmuļa + sarkanais zelts nevis bļitka.
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
Šovakar vazājoties K-Rautā uzdūros uz stenda(kā agrāk nebiju pamanijis ),kur bez AL izstŗdājumiem bija ar misiņa caurulītes,apaļstienīši un plakandzelzīši.Kā reiz bļitkām apaļstieņa 5mm diametrā gan nebija
Vienā no iepriekšējajām darba vietām iepirku metālu (tajā skaitā krāsaino) ražošanas vajadzībām. Misiņa, kapara, bronzas stieņus, sloksnes, loksnes, cauruļveida profilus, leņķus, utt iesaku meklēt SIA TEHLAT. Par web latvisko versiju nebrīnieties, tajā kantorī ar mani nekad neviens valsts valodā nav runājis.
paganels(pp), tur tirgo arī mazumā, uz svara. Izvēlies kādu profilu vajag, pasaki meistaram noliktavā, tas nogriež, nosver un vari iet maksāt! Es gan neesmu pārliecināts kā tur ir ar fizisko personu apkalpošanu, bet domāju, ka jābūt kārtībā. Esmu redzējis, ka tur bomži nes nodot savu guvumu. Tātad naļiks kaut kur jāņem...
Eduk, man tāds klusais jautājums ,lai neviens nedzird :D. es te arī promēju kaut ko līdzīgu bļitkām uzmeistaroot liekas jau ka sanāca neslikti,bet izskatās ka tev viņas ir visas taisnās .Nu es domāju bez jebkāda izliekuma .Es sākumā arī tādas taisīju,bet man viņas spainī grima galīgi bez spēles :)un likās ka jāmet visas laukā ,bet nedaudz ieliecu un nu visas tā planē ka jāsāk domām vai vispār kāds asaris tiks tai līdzi. :Un divas vispār griežas kā rotiņš :))bet smuki planējot uz sāniem
Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…