Man šogad vislabāk ķerās uz kapara krāsas mormišku. Forma kā pilei gandrīz. Uz tumšajām vispār kaut kā slikti ņem. Kāds(a) pats(i) arī gatavo mormiškas, vai neviens vairs ar tādām lietām neķēpājās?
Man vispār pagaidām, tikai dažas mormiškas ir Bet visvairāk esmu noķēris uz vecu krievu svina mormišku un vienu, kas zeltītā krāsā, kas par materiālu, es pat nezinu.
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Starp citu jāiepērk dažas jaunas, kaut gan man pagājušo ziemu dikti iepatikās mazajām bļitkiņām un pluss, ka nekas uz āķa nav jāliek
Quote (kristishs)
mhm cik tads sakuma komplekts varetu maksat?
Atkarīgs no mormiškām. Volframenes ir dārgas, tās žēl arī noraut
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
A mans šogad apņēmies visus murmuļus nahrenizēt. Atstāšu sev tik bļatkas un karogus pagājšgad vairs totāli mormiškošana ņe zacepila :)
Martin, to es saucu par periodiskumu ... Man arī pēdējos gados topā atgriezušās bļitkas, lai gan ziemas beigu pusē tāpat mūsu apstākļos bez murmuļiem neiztikt - nu gribas kādu breksi vai smuku raudu (kaltēšanai) no ledus izvilkt ...
Eduk, zini, jau pāris vasaras 100% tikai un vienīgi špinis. Pagājšziem arī pat karogiem sīkuļus ķēru - uz bļitku asarīšus. Pilnīgi tā baltās zivs cope nesaista vairs. var jau būt, ka pēc gadiem kas pamainās, bet tagad mormenes dabūs no manas ziemas kārbiņas izvākties. esmu sev nosolījies šoziem (ja ledus būs, a es ceru, ka nebūs.. :))) nevienam motilim pāri nenodarīt
Ja veiksme pagriež tev mugurpusi - izmanto situāciju, noliec to!