Vakar no kādiem 18:00 līdz 1:30 pasēdējām ar Kasparu ar fīderiem pie ūdens. Vieta smuka, zivis ķērās, bet nebija lielo. Pārsvarā pliči. Toties man tagad sālās jauna voblu porcija. Bija arī zemmēra žanītis. Bija ok Šovakar ar laižu, tikai uz citu vietu
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Vakar uz vakara copīti atkal pasēdēju ar fīderi + vienu grunteni ar maili, cerībā uz kādu zandartu. Ar fīderi baltos tīri labi atvilkos,. bet nebija nekā liela un, kas interesanti, tad ar tumsu copes vispār kā ar nazi nogrieza. Uz zandart grunteni bija tikai viena copīte un tā pati paknapa un nerezultatīva. Toties biju aizmirsis pretodu līdzekli līdz un pirms pašas tumsas piedzīvoju tādu odu uzbrukumu, kas ilgi paliks atmiņā Nosēdēju līdz kādiem 00:15, tad man apnika. Jo vienīgie, kas ēda bija odi un kaut kāda ūdens žurka, kas visu laiku manas mantas revidēja un izrādās, ka šamai garšo gan zivis, gan zivju barība. Beigās jau sadraudzējāmies
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Nu, sveiciens visiem! Jautājums gana nopietns, ceru uz jūsu atsaucību. Tātad, šogad ar visiem darbiem, skolu beigšanām u.t.t. , ir noriebies sēdēt mājās, netiekot nevienu reizi pasēdēt ar fīderi, tāpēc ir radusies ideja aizbraukt divdienniekā, vai pat uz ilgāku laiku, atgūt nokavēto. Tā, kā Daugava, nu jau padsmit gadu garumā, nav devusi vēlamo rezultātu, kaut laiks un nauda tur ir ieguldīts daudz, tad vēlētos aizbraukt uz kādu palielāku ezeru, kurā būtu sastopams tas pats breksis un cita baltā zivs. Ir kādi ieteikumi? Pierīgas ezeri mani šoreiz neinteresē tik ļoti kā ezeri, kas varētu būt uz Latgales vai Kurzemes pusi. Ideālais variants būtu kaut kur Madonas, Jēkabpils apkārtnē. Paldies!
Es arī beidzot iegadajos to baribu ko meklēju un pieļauju ka viņa tiešām strādāja jo kaimiņi nevilka prakstiski neko, bet pēc vienas reizes grūti spriest. Varbūt vienkārši trāpīju īstajā vietā un laikā
Šodien beidzās Latvijas čempis fīderī. Uzvarēja Igors. Par pārējām vietām lai tiesneši lemj. Man bija tas gods piedalīties un nepalikt pēdējam. Tie, kas izturēja visus trīs posmus, tiem piemiņas medālis. Urrā, man tāds tagad arī ir!
Lielo kopvērtējumu neatradu. Kad būs, ielikšu te arī!