Var jau arī tā pieiet tai lietai, tikai copes rezultāts pārsvarā ir atkarīgs no visu sīkumu kopsummas un kāts nav pat sīkums. Māka iemest pareizā vietā protams ir svarīga, bet ne mazāk svarīgs ir arī kāts, lai varētu iemest pareizajā vietā. Un ne jau vienu reizi, bet katru reizi copes laikā. Par kāta nozīmi pie izvadīšanas pat runāt lieki. :)
Protams, Tev taisnība. Man vēl drusk jāpamācās. Bet gan jau sapratīšu arī sīkumus, pašlaik tikai mētājos ar kormušku.
Salīdzinot ar to ko stāstījuši tie kas mačos makšķerējuši Tev blakus, tad ar pašnovērtējumu Tev viss OK. :)
Es tak nezinu, ko citi runā, jo man po..., Ja man kas pieķerās, tad pašlaik to vēl saucu par cūceni. Tas mačos. Parastā copē nezi kāpēc ķeras vairāk. Kad būšu tikpat gudrs kā NG, tad sākšu spriedelēt, kāpēc neķērās un kāpēc ķērās. A tagad baudu laiku kopā ar labu kompāniju, kurai arī patīk fīderis. Lai ne asakas ne vienam!
Šajās brīvdienās pārgāju no spininga uz šo aizraujošo makšķerēšanas veidu, protams pagaidām ar spininga kātu, bet nu vienalga process bija aizraujošs.
Tagad skatos fīdera kātu, laikam ideālais variants būs vidējais, jo pārsvarā makšķerēju ezeros, nu vēl blakus Daugava, et nezinu kāpēc nepatīk man straumes.
Fīderēšana forša un aizraujoša štelle, bet vienu mīļāko copes veidu es izvēlēties nevaru gan
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Tagad skatos fīdera kātu, laikam ideālais variants būs vidējais, jo pārsvarā makšķerēju ezeros, nu vēl blakus Daugava, et nezinu kāpēc nepatīk man straumes.
Ja patīk tā lieta, ta pajem kādu salmo kātu. Kaut vai taifūnu. Iepatiksies, tad ņem ko dārgāku. Ezeros jau nav straume, pietiks ar testu līdz 50-70gr. Ar špini nu gluži nevajag fīderot... bet pamēģināt jau var... Es gan nezinu, ko domā ar nosaukumu - vidējais.
Foršs zandarts! A moš viņš apēda kādu plaudēnu, kas bija pieķēries uz āķa? Kaut gan kas to lai zin, moš arī baltos desertā iekāroja
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Vakar uz vakara copīti pasēdēju Mīlgrāvja kanālā ar fīderi un vienu grunteni uz dzīvo. Uz fīderi tikai sīkie, pie kam riktīgi sīki, bet uz dzīvo ne copītes. Vot tādi pīrāgi