Tieši tā viss tak ir vienkārši un fīderim sistēmās robežu nav... Es piemēram nākamajā copes reizē virs barotavas arī uzlikšu 5 stoperīšus, tad griezulīti un 30 cm garā pavadā galā troijņiku un uz tā (beigtu) maili... sanāks fīderis + dzīvais!
Je6ka, tu tur ar grādigajiem daudz neaizraujies.Diploms vel nav kabatā Būs tev troiņiks pakaļā Ha,sanāca gandrīz kā Zivniekam,dzejā
Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…
... nāca arī atskārsmes par sistēmu. ir viena ideja, ko realizēšu un tad ielikšu kādu foto. sistēma tā pati vienkāršākā - kad barotaba uz pamatauklas slīd karabīnē ar griezulīti, tad nāk pērlīte, gumijas stoperītis un tad griezulītis, kurā lieku pavadas ar cilpu. it kā neko traki tur tā pavada nepiņķerējas ap barotavu, taču ir ideja kā viņu dabūt tālāk - domāju uzvērt uz auklas tādu apmēram 4-5cm garu tievu plastmasas caurulīti starp pērlīti un stoperīti. uzvēru tagad elektrības vada izolāciju, bet tā lokās - ir par mīkstu. ...
marti, nesarežģī sev dzīvi. Liec mierā slīdošo sistēmu, nu nav tā ne vienkāršākā, ne efektīvākā, ne labākā. Tā vietā lai cīnītos ar slīdošās trūkumiem, sien paternosteru un baudi copi.
Normāla parasta sistēma ,es arī necenšos neko sarežģit , Kā svētdienas makšķernieks izmantoju parasto iesācēju klasiku
Tieši tā! Nafig kaut ko sarežģit! Es identisku lietoju
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
marti, nesarežģī sev dzīvi. Liec mierā slīdošo sistēmu, nu nav tā ne vienkāršākā, ne efektīvākā, ne labākā. Tā vietā lai cīnītos ar slīdošās trūkumiem, sien paternosteru un baudi copi. :)
Tas ir tā, ka barotava neslīd, vai slīd ierobežotā attālumā? Iemet bildi, ja sanāk. Es googlē skatījos - tur viss krustu šķērsu...
izbesīja man tā ogres upe neprotu es viņā lielu zivi noķert. toties esmu piešāvies ar 120 gr testa fīderi ķert mailes/vīķes. tās kā no automāta. 14nr āķis, viens-divi baltie un stāvot no rokas, bez žāklītes pat nav cope jāskatās, jūt kātā perfekti (salmo elite target). arī ar spiningu esmu nostaigājies kilometriem un nekā likšu ka nu to upi mierā. laikam aizlaidīšu kādu vakaru uz Lobi!
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
atradu vajadzīgo caurulīti un sameistaroju tādu sistēmu kādu biju iztēlojies.
Sistēma saucas martiastin Man patīk Tikai man liekas ka pie copes zivtiņa raustīs to svina gabalu Bet tur īsti nevar saprast savienojuma vietu pie pērlītes ,varbūt viss ir oky
Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…