tiem baltajiem tur traks var palikt - tirina jau grimstot
Ezerā neprasās liels svars, bet ja sīkās pa ceļam grabinās, tad vari mēģināt 2 lietas: - palielināt barotavas svaru (ātrāk novilks sistēmu uz grunts) - taisīt smagu barību, lai paliek uz pašas grunts un pa grimstot pēc iespējas neatdalās no barotavas
pēc tam vēl biju sasmakas ezerā ar fīderi pasēdēt pirms jāņiem. a tur laikam jāliek nočņiki. ar tiem baltajiem tur traks var palikt - tirina jau grimstot. baigi daudz sīkzivis. apnika.
Neesmu tur bijis, bet šķiet, ka dziļais ezers. Jāmeklē kante. Tur arī jābaro un jāmēģina. Iespējams, ka viss notiek tuvu krastam. Jāmēģina atkal un atkal.
Ēsmas kauss ir noslēdzies. Es nepaliku pēdējais!!!! bet žēl, jo pēdējam ar tika nopietna balva. Neesmu redzējis gala rezultātus, bet esmu iepazinis dažus labus cilvēkus, esmu secinājis, ka bez sečoka nu nav labi. Šodien zaudēju breksīti uz 600-700 gr. Bet vispār pasākums super. Tikai 39 dalībnieki. 3 dienas vispār ir grūti.... vajag labai aknai būt. Bet kā rīts, tā visi atkal uz strīpas!.
Apsveicu arī Uldi šajā lapā. Novinnēja abas dienas!
Malači! Es pēc tās trīs dienu dzerš.......tfu fīderēšanas vēl trīs dienas atpūstos laikam
Kā Jan un Iesācējam?
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Gan jau paši iekomentēs. Par Jāni nezinu, bet šodien ar Iesācēju (VIP) bijām blakus sektoros ielozēti. Nu kaut kā aptuveni līdzīgi bija. Secināju, ja tā zive tur ir, tad ņem arī uz lēto barību. Tik jāmāk pasniegt...