[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: kreisais, Bebrs, Zivnieks  
Fīderis
J0nisDatums: Trešdiena, 04.06.2014, 20:31 | Ziņa # 586
Kompānijas dvēsele
Grupa: Savējie
Komentāri: 2377
Reputācija: 44
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
Quote Boroda ()
Pēc biežas mētāšanas tā mēdz kādreiz tai plastmasas trubiņā tomēr iegriezties

Lai negriež aukla es nedaudz uzsildu trubiņas galu ,tad viņa paliek tāda apaļīga gluda un taisni vai prieks glaudīt :)

Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…

J0nisDatums: Trešdiena, 04.06.2014, 20:35 | Ziņa # 587
Kompānijas dvēsele
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
Quote je6ka ()
Tieši tā viss tak ir vienkārši un fīderim sistēmās robežu nav... Es piemēram nākamajā copes reizē virs barotavas arī uzlikšu 5 stoperīšus, tad griezulīti un 30 cm garā pavadā galā troijņiku un uz tā (beigtu) maili... sanāks fīderis + dzīvais!

Je6ka, tu tur ar grādigajiem daudz neaizraujies.Diploms vel nav kabatā :D Būs tev troiņiks pakaļā :D Ha,sanāca gandrīz kā Zivniekam,dzejā :)

Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…

BorodaDatums: Trešdiena, 04.06.2014, 20:37 | Ziņa # 588
Grupa: Dzēstās
Quote J0nis ()
Lai negriež aukla es nedaudz uzsildu trubiņas galu ,tad viņa paliek tāda apaļīga gluda un taisni vai prieks glaudīt :)

Laba doma! ja

BorodaDatums: Trešdiena, 04.06.2014, 20:45 | Ziņa # 589
Quote J0nis ()
Je6ka, tu tur ar grādigajiem daudz neaizraujies.Diploms vel nav kabatā :D Būs tev troiņiks pakaļā :D Ha,sanāca gandrīz kā Zivniekam,dzejā :)

Kas ta Je6kam šodien drope? :D

JanDatums: Ceturtdiena, 05.06.2014, 00:57 | Ziņa # 590
Milo fīderists
Komentāri: 346
Reputācija: 9
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Kluba Vadiba
Quote marti ()
...
nāca arī atskārsmes par sistēmu. ir viena ideja, ko realizēšu un tad ielikšu kādu foto.
sistēma tā pati vienkāršākā - kad barotaba uz pamatauklas slīd karabīnē ar griezulīti, tad nāk pērlīte, gumijas stoperītis un tad griezulītis, kurā lieku pavadas ar cilpu. it kā neko traki tur tā pavada nepiņķerējas ap barotavu, taču ir ideja kā viņu dabūt tālāk - domāju uzvērt uz auklas tādu apmēram 4-5cm garu tievu plastmasas caurulīti starp pērlīti un stoperīti. uzvēru tagad elektrības vada izolāciju, bet tā lokās - ir par mīkstu.
...

marti, nesarežģī sev dzīvi. :) Liec mierā slīdošo sistēmu, nu nav tā ne vienkāršākā, ne efektīvākā, ne labākā. Tā vietā lai cīnītos ar slīdošās trūkumiem, sien paternosteru un baudi copi. :)

LSMK-Milo

J0nisDatums: Ceturtdiena, 05.06.2014, 08:13 | Ziņa # 591
Kompānijas dvēsele
Quote Boroda ()
Kas ta Je6kam šodien drope?

Šodien lielā diena,diplomdarba aizstāvēšana (bitj ilji nebitj) :D

parcopiDatums: Ceturtdiena, 05.06.2014, 13:29 | Ziņa # 592
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14105
Reputācija: 118
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Quote J0nis ()
Normāla parasta sistēma ,es arī necenšos neko sarežģit , Kā svētdienas makšķernieks izmantoju parasto iesācēju klasiku

Tieši tā! Nafig kaut ko sarežģit! Es identisku lietoju ;)

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

BorodaDatums: Ceturtdiena, 05.06.2014, 18:56 | Ziņa # 593
Quote Jan ()
marti, nesarežģī sev dzīvi. :) Liec mierā slīdošo sistēmu, nu nav tā ne vienkāršākā, ne efektīvākā, ne labākā. Tā vietā lai cīnītos ar slīdošās trūkumiem, sien paternosteru un baudi copi. :)

Tas ir tā, ka barotava neslīd, vai slīd ierobežotā attālumā? Iemet bildi, ja sanāk. Es googlē skatījos - tur viss krustu šķērsu...

JanDatums: Ceturtdiena, 05.06.2014, 20:50 | Ziņa # 594
Milo fīderists
Komentāri: 346
Reputācija: 9
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Kluba Vadiba
Quote Boroda ()
Tas ir tā, ka barotava neslīd, vai slīd ierobežotā attālumā? Iemet bildi, ja sanāk. Es googlē skatījos - tur viss krustu šķērsu...

Šeit var palasīt un skatīt bildēs:
http://salapin.ru/articles/article463.html

Šeit video:

LSMK-Milo

Ziņojumu laboja Jan - Ceturtdiena, 05.06.2014, 20:51

BorodaDatums: Ceturtdiena, 05.06.2014, 21:10 | Ziņa # 595
Paldies, sapratu. :)

martiDatums: Ceturtdiena, 05.06.2014, 22:58 | Ziņa # 596
Estēts
Grupa: Moderatori
Komentāri: 3493
Reputācija: 45
izbesīja man tā ogres upe nene
neprotu es viņā lielu zivi noķert.
toties esmu piešāvies ar 120 gr testa fīderi ķert mailes/vīķes.
tās kā no automāta. 14nr āķis, viens-divi baltie un stāvot no rokas, bez žāklītes :)
pat nav cope jāskatās, jūt kātā perfekti (salmo elite target).
arī ar spiningu esmu nostaigājies kilometriem un nekā :(
likšu ka nu to upi mierā.
laikam aizlaidīšu kādu vakaru uz Lobi! alus

Pavadiņa ir kā prezervatīvs.
Bez - riskanti, bet baigais kaifs!

martiDatums: Piektdiena, 06.06.2014, 18:28 | Ziņa # 597
Estēts
atradu vajadzīgo caurulīti un sameistaroju tādu sistēmu kādu biju iztēlojies.
tomēr jāpatestē un tad ja nebūs ok, provēšu to jan ieteikto paternoster.

šoreiz provēšu testēt kaut kur Daugavā posmā no Dzelmēm līdz Skrīveriem...

J0nisDatums: Piektdiena, 06.06.2014, 18:41 | Ziņa # 598
Kompānijas dvēsele
Quote marti ()
atradu vajadzīgo caurulīti un sameistaroju tādu sistēmu kādu biju iztēlojies.

Sistēma saucas martiastin Man patīk :) Tikai man liekas ka pie copes zivtiņa raustīs to svina gabalu :) Bet tur īsti nevar saprast savienojuma vietu pie pērlītes ,varbūt viss ir oky ja

Ziņojumu laboja J0nis - Piektdiena, 06.06.2014, 18:46

kristishsDatums: Piektdiena, 06.06.2014, 18:53 | Ziņa # 599
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 43
Reputācija: 0
Tas pats kas pretsavērpējs vien ir.

martiDatums: Piektdiena, 06.06.2014, 19:08 | Ziņa # 600
Estēts
Joni - tur viss slīd ok, neko neraustīs.
Taisnība - tāds pus pretsavērpējs vien ir.

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv