[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: kreisais, Bebrs, Zivnieks  
Fīderis
paganels(pp)Datums: Pirmdiena, 16.04.2012, 20:16 | Ziņa # 301
Grupa: Savējie
Komentāri: 460
Reputācija: 9
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Kluba Vadiba
Ups.ne tur ieliku vajadzēja pie gruntenēm.

esmu tur,kur neķeras:).

JanDatums: Pirmdiena, 16.04.2012, 21:00 | Ziņa # 302
Milo fīderists
Komentāri: 346
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Kluba Vadiba
Quote (paganels(pp))
Ar grunteni copierēju tadad reti,esmu no tiem kadriem ,kas uzskata ka makšķerēšana ar Fīderi ir tā pati gruntsmakšķerēšana (ar barotavu).Strīdēties ne ar vienu kam ir savadāks viedoklis nevēlos...

Protams ka gruntsmakšķerēšana. Tikai atškirība starp fīderi un klasisko gruntsmakšķeri ir tik pat liela kā starp džerku un ultralight kur abi ir spiningošana. Un strīdēties ar tiem kam nav pat aptuvena priekštata par fīder makšķerēšanu patiešām nav vērts.

p.s. Nekā personīga.

LSMK-Milo

Ziņojumu laboja Jan - Pirmdiena, 16.04.2012, 21:01

paganels(pp)Datums: Pirmdiena, 16.04.2012, 21:52 | Ziņa # 303
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Kluba Vadiba
Ups..nekā personīga,tik tiešām nevēlējos nevienam uzkāpt uz pirkstiem.Par priekštatu....Mans viedoklis -forumos par makšķerēšanu(gruntsmakšķerēšana,spinigošana utt...) viss tiek tik tāl sadalīts un pārdalīts,ka cilvēkam kuršs tikko sācis pievērsties mūsu kopējam hobijam rodas nepareizs priekštats par to ,kas ir kas.Figurē vairākas atsevišķas tēmas,kas patiesībā ir tikai vienas tēmas apakštēmas.Nu kaut kā tā :)

IesācejsDatums: Pirmdiena, 16.04.2012, 22:22 | Ziņa # 304
VIP fīderists
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 200
Reputācija: 17
Par aktivitāti Par labu aktivitāti
Diemžēl vai par laimi, bet tagad viss ir tik specificēts, ka dažreiz patiešām mati slienas stāvus dusma
Tomēr sapratīsim arī makšķerēšanas rīku ražošanas pārstāvjus - kaut kā taču mūs ir jāpiespiež nopirkt vēl tādu vai citādu rīku, detaļu.
Forums kopumā ir sadalīts ļoti OKi. Ziepe ir mūsos pašos. Pieļauju, ka kāds fīderētājs apvainotos, ja viņu pieskaitītu pie gruntsmakšķerētājiem, kaut pēc būtības tā ir makšķerēšanas no grunts = gruntsmakšķerēšana.
Domāju, ka nav jēgas dalījumu mainīt, jo šādi katrs var atrast detaļas, kas viņam tajā brīdī ir svarīgas.
Patiesībā, pateicoties aprakstam par fīderi un fīderēšanu es esmu pielīmējies šim forumam. Pagaidām man patīk
Bet katram jau savs viedoklis hello

Apgūstu makšķerēšanas tehnikas priekam

paganels(pp)Datums: Pirmdiena, 16.04.2012, 22:37 | Ziņa # 305
Forums ja

JanDatums: Pirmdiena, 16.04.2012, 22:58 | Ziņa # 306
Milo fīderists
Komentāri: 346
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Kluba Vadiba
Quote (paganels(pp))
Forums ja

Un labi ka te nav kā vecajā zive.lv vai CL kur visi raksta par visu jebkurā tēmā. Un labi, ka viss salikts pa tēmām un apakštēmām un katrs var viegli atrast informāciju un komunicēt par to kas interesē ja

LSMK-Milo

IesācejsDatums: Svētdiena, 06.05.2012, 20:08 | Ziņa # 307
VIP fīderists
Šodien Jan bija mans skolotājs plaude
Bijām jaukā vietā pie Lielupes. Atzīšos - pirmo reizi copēju Lielupē.
Mans mazais dienas plāns bija ieraudzīt copi ar fīderi.
Vidējais plāns bija izvilkt kādu zivi, apzināti piecērtot pēc ieraudzītas copes.
Lielais plāns bija saskatīt pēc iespējas daudz dažādas nianses, kā notiek cope ar fīderi.
Kā gāja?
Pie upes bijām ap 9iem no rīta.
Pēc pāris stundām ieraudzīju pirmo copi, protams, ka nenorealizēju. Bet tomēr redzēju!! Pirmā uzvara sasniegta prieks
Tikmēr Jan jau noķēris dažu labu raudu, plici un smuku breksēnu.
Paskatījāmies manu makšķerēšanas rīku.... Konstatējām, ka tik lielas zivis, kā man āķis piesiets, te laikam nebūs :-(
Pārsēju, manuprāt, mikro āķi. Pēc neilga brītiņa pirmā zivs - neliels plicēns. fish
Otrā uzvara sasniegta raksta
Pēc brīža smuka raudiņa un vēl pēc brīža riktīga pretestība. Mana Salmo Taifun fīdera spoles bremze nostrādāja, tātad kas liels. Pievilku pie krasta un tad savu plato sānu parādīja nu riktīgs breksis zivs
Jan palīdzēja to izcelt. Lielākais breksis manā dzīvē un šķiet, ka ielākā miermīlīgā zivs arīdzan - 1,4 kg ja
Tad vēl raudiņa un vēlreiz tika lūgta Jan palīdzība:-) Šoreiz breksis 1,00 kg.
Gudrības sasmēlos kaudzēm, vērojumus ierakstīju savas atmiņas lentēs.
Te ir arī mans šīs dienas loms.
Paldes Jan par mācību stundu!
Paldies Lielupe, par lomu!
Pielikumi: 6940053.jpg (114.6 Kb)

martiDatums: Svētdiena, 06.05.2012, 20:27 | Ziņa # 308
Estēts
Grupa: Moderatori
Komentāri: 3493
Reputācija: 45
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
smuki! šitā štelle man ar sveša.

Pavadiņa ir kā prezervatīvs.
Bez - riskanti, bet baigais kaifs!

BorodaDatums: Svētdiena, 06.05.2012, 20:35 | Ziņa # 309
Grupa: Dzēstās
Iesācejs
Nu vnk skaisti! lai tev veicas turpmāk! :)

copmanis78Datums: Svētdiena, 06.05.2012, 20:42 | Ziņa # 310
Copmanis-ziņnesis
Komentāri: 2573
Reputācija: 13
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
Iesācejs,forši esi pacopējis. ja

parcopiDatums: Svētdiena, 06.05.2012, 20:56 | Ziņa # 311
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14105
Reputācija: 118
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Nu pa skaisto! ja

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

spulgitsDatums: Svētdiena, 06.05.2012, 20:59 | Ziņa # 312
Komentāri: 1121
Reputācija: 16
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Iesācejs ja
Es vēl savu fideri nēesmu iemērcis svilpo

Es nekad nestrīdos !Es tikai izskaidroju kāpēc man ir taisnība!

J0nisDatums: Svētdiena, 06.05.2012, 21:25 | Ziņa # 313
Kompānijas dvēsele
Komentāri: 2377
Reputācija: 44
Iesācēj,labs iesākums !!! ja Vai bijāt pretī fermai ??? :)

Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…

IesācejsDatums: Svētdiena, 06.05.2012, 21:43 | Ziņa # 314
VIP fīderists
Quote (J0nis)
Vai bijāt pretī fermai ???

Mazliet uz priekšu - pirms lielā koka

J0nisDatums: Svētdiena, 06.05.2012, 21:52 | Ziņa # 315
Kompānijas dvēsele
Komentāri: 2377
Reputācija: 44
Quote (Iesācejs)
Mazliet uz priekšu - pirms lielā koka

Jā,tur vietas labas !!! ja

Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv