[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: kreisais, Bebrs, Zivnieks  
Fīderis
spulgitsDatums: Piektdiena, 06.04.2012, 18:07 | Ziņa # 286
Grupa: Savējie
Komentāri: 1121
Reputācija: 16
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Uzdāvinājās jauna spole Qwickrunner 6000 kādas Jusu domas,der viņa priekš feeder.Esmu redzējis kad izmanto 5000.

Es nekad nestrīdos !Es tikai izskaidroju kāpēc man ir taisnība!

copmanis78Datums: Piektdiena, 06.04.2012, 18:28 | Ziņa # 287
Copmanis-ziņnesis
Komentāri: 2573
Reputācija: 13
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
Man jau liekas ka der ,vienīgi tas izmērs tāds paliels 6000.Precīzāk gan jau ,Jan uzrakstīs. raksta

spulgitsDatums: Piektdiena, 06.04.2012, 18:37 | Ziņa # 288
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Es jau tieši par to izmēru domāju taada

JanDatums: Piektdiena, 06.04.2012, 19:58 | Ziņa # 289
Milo fīderists
Komentāri: 346
Reputācija: 9
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Kluba Vadiba
Quote (spulgits)
Uzdāvinājās jauna spole Qwickrunner 6000 kādas Jusu domas,der viņa priekš feeder.Esmu redzējis kad izmanto 5000.

Ja nedaudz precizētu kādas firmas spole un precīzu nosaukumu un kādam kātam, tad varētu konkrētāk atbildēt, bet principā derēs jebkuram fīderim, tik ar vieglajiem cope nebūs tik komfortabla. Man pirmā spole fīderim bija Salmo Elite Quickrunner 8950BR un bija tīri tā neko, tiesa kātiem līdz 3,6m un līdz 90g nedaudz par lielu.

LSMK-Milo

spulgitsDatums: Piektdiena, 06.04.2012, 21:23 | Ziņa # 290
Modelis Salmo Elite Quickrunner 8960br.Fideris Salmo Taifun 3,6 90 grami

JanDatums: Piektdiena, 06.04.2012, 23:45 | Ziņa # 291
Milo fīderists
spulgits.
Nedaudz par lielu būs, bet ja makšķerēsi ar pārmetieniem ne biežāk kā reizi 5 minūtēs - būs normāli. Katrā ziņā šis būs labāks variants nekā spole kura pēc izmēra atbilstu 2500 no shimano.
Viss protams IMHO.

LSMK-Milo

spulgitsDatums: Piektdiena, 06.04.2012, 23:51 | Ziņa # 292
Paldies Jan hello Man jau galvenais lai iemešana un izvilkšana būtu ok,ir jau arī DAM 4000 spole vienkārši meklēju pielietojumu Salmo,savādāk stāv plauktā.

JanDatums: Sestdiena, 07.04.2012, 00:01 | Ziņa # 293
Milo fīderists
spulgits, - ar iemešanu un it sevišķi ar izvilkšanu jau nu točna problēmu nebūs.
Lai veicas! alus

LSMK-Milo

spulgitsDatums: Sestdiena, 07.04.2012, 00:08 | Ziņa # 294
Paldies Jan alus Ne asakas fish

spulgitsDatums: Sestdiena, 07.04.2012, 12:05 | Ziņa # 295
Jan
Kādi mīnusi ir copēt ar tik liela izmēra spoli?
To kad pasmaga un ietilpīga tas skaidrs.

JanDatums: Sestdiena, 07.04.2012, 13:18 | Ziņa # 296
Milo fīderists
Quote (spulgits)
Kādi mīnusi ir copēt ar tik liela izmēra spoli?
To kad pasmaga un ietilpīga tas skaidrs.

Vienu no mīnusiem Tu jau uzrakstīji pats. Spole tiešām ir pasmaga, bet tas ir būtiski ja copes temps ir pārmetieni līdz viena reize 5 minūtes. Reizēm šis mīnuss pārvēršas plusā, jo ļauj sasniegt labāku balansu. Fīderim gan tas nav tik būtiski kā spiningam, bet pēc copes pie ātra tempa ( teiksim pārmetieni reizi minūtē) nebūs jušana ka roku nevari pakustināt.
Otrkārt jāskatās kā spole sader ar to kātu uz kura liksi. Vai aukla neveido pārāk asu leņķi starp spoli un pirmo riņķi, jo tas var ietekmēt iemetiena maksimālo attālumu. Var jau pamainīt pirmā riņķa diametru vai izmainīt attālumu no spoles, bet vai to vajag ... ?
Spolei gan jābūt pietītai pilnai, bet tā jau nav problēma, gan jau kādas vecas mono ko patīt bekingam atradīsies. Ja nu gadās kā piemēram man , kas mono fīderim nepanes vispār, tad tagad pavasarī veikalos vecās mono aukliņas var nopirkt pa kapeikām.

LSMK-Milo

spulgitsDatums: Sestdiena, 07.04.2012, 14:15 | Ziņa # 297
Vai aukla neveido pārāk asu leņķi starp spoli un pirmo riņķi, jo tas var ietekmēt iemetiena maksimālo attālumu.
Quote (Jan)
Vai aukla neveido pārāk asu leņķi starp spoli un pirmo riņķi, jo tas var ietekmēt iemetiena maksimālo attālumu.

Tieši no šitā arī baidos.Pameiģinās ja nepatiks likšu virsū DAM 4000 un šito kādam jūras copmanim uzdāvināšu.

IesācejsDatums: Svētdiena, 15.04.2012, 20:18 | Ziņa # 298
VIP fīderists
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 200
Reputācija: 17
Par aktivitāti Par labu aktivitāti
Sveiki visi spečuki!
Trīs vienatnē pavadīti bezcopes vakari pie fīdera Sausās Daugavas krastā ne
Tā kā šis ir mans iznāciens fīderēšanā, piesakos par mācekli kādam, kurš gatavs dalīties fīderlietās.
Ar laiku ir dažādi, et gan jau ko varēs saštukot.
Ir varianti ar transportu.

Tagad ir jāsabirst simtiem piedāvājumu raksta

Apgūstu makšķerēšanas tehnikas priekam

spulgitsDatums: Pirmdiena, 16.04.2012, 14:26 | Ziņa # 299
Fīder barotava 30gr.

$IMAGE2$
Pielikumi: 8459134.jpg (84.4 Kb)

paganels(pp)Datums: Pirmdiena, 16.04.2012, 20:11 | Ziņa # 300
Komentāri: 460
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Kluba Vadiba
Ar grunteni copierēju tadad reti,esmu no tiem kadriem ,kas uzskata ka makšķerēšana ar Fīderi ir tā pati gruntsmakšķerēšana (ar barotavu).Strīdēties ne ar vienu kam ir savadāks viedoklis nevēlos....īsākas pavadas un tie tirinātāji paši uzkārsies.50cm tas jau ir pamatīgs gājiens pat kārtīgam koferim.

esmu tur,kur neķeras:).

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv