[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: kreisais, Bebrs, Zivnieks  
Gruntsmakšķerēšana
parcopiDatums: Pirmdiena, 09.03.2009, 16:56 | Ziņa # 1
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14105
Reputācija: 118
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Pielikumi: 1274813.jpg (112.3 Kb)

eduksDatums: Piektdiena, 10.08.2012, 10:48 | Ziņa # 871
Vēžu cienītājs-makšķernieks
Grupa: Moderatori
Komentāri: 1377
Reputācija: 15
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba Kluba Vadiba Kluba Vadiba
Vnk pagaidām asari vēl nav sasitušies pietiekami lielos baros, bet siro ne tik lielās grupiņās. Taču uz rudens pusi šie sāk jau čupoties...

Visgaršīgākā zivs ir tā, kas ir uz galda!

martiDatums: Piektdiena, 10.08.2012, 10:56 | Ziņa # 872
Estēts
Komentāri: 3493
Reputācija: 45
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
vispār jau čupas ir un medī viņi baros jau tagad, bet grūti viņus sakārdināt. jo mailes ir dafiga vēl.
un tie vēl arī ir vietējie. jāgaida, kad ienāks jūrnieki.
tad kad zivnieks sāks sūdzēties, ka grūti mailes sasmelt, tad jau varēs sākt vilkt uz mākslīgo ;)
mērsragā kanālā jau iet uz vella paraušanu. 6dien uzzināšu no paziņām vai asari tikuši jau iekšā ezerā engurē.

Pavadiņa ir kā prezervatīvs.
Bez - riskanti, bet baigais kaifs!

parcopiDatums: Piektdiena, 10.08.2012, 10:58 | Ziņa # 873
Multimakšķernieks
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Quote (marti)
tad kad zivnieks sāks sūdzēties, ka grūti mailes sasmelt,

Tad sāksies labs līdaku laiks uz dzīvo ja

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

kreisaisDatums: Piektdiena, 10.08.2012, 12:20 | Ziņa # 874
Videomāns
Komentāri: 1197
Reputācija: 7
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba Kluba Vadiba
Biju Lielupē. Pāris brekšus izmānīju, bet vispār klusums :(

Nav neatrisināmu problēmu, ir nepatīkami risinājumi ...

eduksDatums: Piektdiena, 10.08.2012, 12:21 | Ziņa # 875
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba Kluba Vadiba Kluba Vadiba
Quote (kreisais)
Biju Lielupē. Pāris brekšus izmānīju, bet vispār klusums :(

Dīvaini, itkā jau būtu jāsākas...

kreisaisDatums: Piektdiena, 10.08.2012, 12:25 | Ziņa # 876
Videomāns
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba Kluba Vadiba
It kā jā, bet švaki. Copes it kā ir, bet kūtras. Man ir aizdoma, ka šie nakts režīmu ieslēguši...

eduksDatums: Piektdiena, 10.08.2012, 12:31 | Ziņa # 877
Quote (kreisais)
It kā jā, bet švaki. Copes it kā ir, bet kūtras. Man ir aizdoma, ka šie nakts režīmu ieslēguši...

Šiem nakts režīms jau jūlijā ieslēdzas, bet ap šo laiku vajadzētu lēnītēm pārslēgties atpakaļ :) ...

ZivnieksDatums: Piektdiena, 10.08.2012, 12:34 | Ziņa # 878
Stāstnieks
Komentāri: 3480
Reputācija: 41
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
pagaidām raudas ir dakuja un vēl drusku... :D
redzēs kā ar laikapstākli, bet ir doma svētdien no rīta papeldināt raudas, kas jau tuvojas pastalas izmēram :) tik pie tām ar vēl jātiek :D

Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!

kreisaisDatums: Piektdiena, 10.08.2012, 12:35 | Ziņa # 879
Videomāns
Quote (eduks)
Šiem nakts režīms jau jūlijā ieslēdzas, bet ap šo laiku vajadzētu lēnītēm pārslēgties atpakaļ

Vot kaut kas viņiem ir aizgājis ciet :D

J0nisDatums: Pirmdiena, 13.08.2012, 09:03 | Ziņa # 880
Kompānijas dvēsele
Grupa: Savējie
Komentāri: 2377
Reputācija: 44
Vakar pabijām uz vakara copi pie Daugmales Pilskalna,pilnīga nulle uz 4 gruntenēm.Divas stundiņas pasēdējām ,apnika. Nolēmām piebraukt pie nāves salas,laiciņš bij labs mājās vēl nevilka,vējš gan nedaudz bij pa lielu. Vieta jauka bet zivju naf,arī nosēdējām stundiņās trīs bez rezultātiem.Je6kam nervu nomierināšanai piesitās viena karūsiņa un ar to arī cope beidzās :)Man liekas pie vainas mazais ūdens līmenis ,visas zivteles saskrējušas pa bedrēm svilpo
Pielikumi: 8484432.jpg (146.1 Kb)

Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…

IesācejsDatums: Pirmdiena, 13.08.2012, 14:20 | Ziņa # 881
VIP fīderists
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 200
Reputācija: 17
Par aktivitāti Par labu aktivitāti
Sestdien devos iepazīt Ērgļos pagājušajā vasarā padziļināto in iztīrīto HES dambja ūdenskrātuvi.
Veči gar malām sēdēja ik pa gabaliņam un teica, ka dažādi kukaiņi jau parādījušies. Pat pamatīgas karpas (virs 2 kg) ir dabūtas. Jā, ūdeni atkal krātuvē salaida pērnajā rudenī.
Atradu vienu pietiekami aizaugušu līcīti un uzstellēju savu fīderi.
Sākumā vairākas spēcīgas copes, bet nemācēju tās realizēt dusma
Tad parādījās sīko armija, kur pa vidam gadījās labs plicēns uz 600g
Un tad notika kas neizprotams. Vēl tagad nesaprotu, kas tas bija...
Fīdera spicīte sāka lēnām un vienmērīgi liekties neapstājoties. Tas notika pilnīgi bez jebkādām raustīšanām vai asām kustībām.
Drošības pēc piecirtu. Bremze iekaucās, tomēr nesekoja ierastā zivs drudžainā un raustīgā pretestība. . Auklu "kāds" turpināja lēni un neatlaidīgi vilkt prom. Bremze arī tirkšķēja lēnām. Nelīdzēja mani "pumpēšanas" mēģinājumi. Tā apmēram sekundes 30 un tad notika tas, kam bija jānotiek - aukla bija pušu.
Apskatīju pārrāvuma vietu - neko nesapratu. Pārtrūkusi fluorkarbona pavadiņa. Saskrullējusies tā bija mazliet augšpus trūkuma vietas. Ej nu sazini, kas tas bija: baltā zivs, zaļsvārce, ūsainis, zutis vai vienkārši zāļu puduris un es "muļķis' sasapņojies par lielām zivīm
Pārsēju pavadiņu un nomedīju vēl vienu pieklājīgu plicēnu ap 600g. Tad jau atkal atradās mazo bari un mana cope beidzās.
Secinājumi:
- Vienu gadu sausā ūdenskrātuve nepilna gada laikā atkal ir ar zivīm apdzīvota
- Uz fīderi var savilkties gana daudz sīko zivteļu
- Ir vēl neizpētītas ūdens radības, kuras bija nolēmušas pakomunicēt ar mani caur fīdera sistēmu raksta

Apgūstu makšķerēšanas tehnikas priekam

spulgitsDatums: Pirmdiena, 13.08.2012, 15:00 | Ziņa # 882
Komentāri: 1121
Reputācija: 16
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
J0nis,vismaz ozons pilnas plaušas

Es nekad nestrīdos !Es tikai izskaidroju kāpēc man ir taisnība!

spulgitsDatums: Pirmdiena, 13.08.2012, 15:00 | Ziņa # 883
Komentāri: 1121
Reputācija: 16
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Iesācejs ja

Es nekad nestrīdos !Es tikai izskaidroju kāpēc man ir taisnība!

parcopiDatums: Pirmdiena, 13.08.2012, 15:30 | Ziņa # 884
Multimakšķernieks
Iesācējs - 600gr pliči tie jau var teikt ir monstri. Super! ja
A tas auklas pārrāvējs varēja būt sams vai zemūdens baļķis :D

J0ni - vismaz pie karūsas tikāt ;)

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

andris62Datums: Otrdiena, 14.08.2012, 18:29 | Ziņa # 885
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 5
Reputācija: 0
Biju svētdien ūdens krātuvē,pretīm Salaspilij,no 09.30.-16.15.,dabuju 11.gab.,no gramiem400-800.brekšus. plaude

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv