Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Neapēdām. Tika pietaupīta līņiem, kuri uzspļāva uz abu veidu kukurūzu
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Neapēdām. Tika pietaupīta līņiem, kuri uzspļāva uz abu veidu kukurūzu
Cik esmu uz kukurūzu ķēris, tad daļā ūdeņu uz to ņem zivis un ir ūdeņi, kur šo nekas negrib ēst un pat aiztikt, pie universālām ēsmām, īpaši dabīgajos ūdeņos, to noteikti nepieskaitu...
Bijām vakar ar Jutrixu Daugavā ar gruntenēm. Jutrix uz tārpiem, es uz mailēm copēju. Man bija tikai divas copes, abas nerealizētas, bet Jutrix tika vien pie ķīšiem
Tā kā mēnesi nebiju bijis uz copi ,tad nu piektdien vakarpusē devos uz Gauju ar domu palikt uz nakti,no dažiem biju dzirdējis ka labi vimbas ņemot.Biju apbruņojies ar vienu parasto grunteni un fīdermakšķeri.Cope iesākās ļoti raiti,pirmo ko noķēru bija baltais sapaliņš smuka izmēra ,tik lielu vēl nebiju noķēris.Pēc kāda brīža smuki uzgrabināja zvaniņš un galā pirmā vimba,kura bija iekārojusi nakts slieku.Līdz šim nekad arī nebiju vasarā copējis vimbas.Uz fīderi atkal seko smuka cope ,piecērtu uzreiz jūtu,ka kaut kas smukāks pieķēries ,tā arī ir apmēram 500g vimba melna kā ogle.Kopumā līdz pl 3.30 rītā biju noķēris 14gb vimbas un vel visādas zivtiņas raudas,pličus,vīķes un grunduļus,pēc tam cope pilnīgi pazuda un tā pl 5.00 devos mājup.Kārtējo reizi parliecinājos ka cope,ir foršs hobijs.Bildes pielikšu rīt.